Geri bildirim Girişte Çıkan Gizlilik Ekranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 22 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Crome , Maxton , Microsoft edge çıktı bu ekran karşıma giriş yapmak isterken opera ve operagx te çıkmadı bundan haberiniz var mı ? gizlilik politikası çerezler v.s ile alakalı sanırım izin istiyor nedir tam içeriği ?

2. Aynen biraz önce giriş yaparken bana da çıktı bu

3. smoonrise

smoonrise User

'' Merhaba DarkOrbit Türkiye topluluğu,

Bir çoğunuzun fark etmiş olabileceği gibi, oyunlarımıza bir gizlilik düğmesi ekledik. Bu yakında forumlarımıza da eklenecek. Gizlilik ayarlarınızı istediğiniz gibi değiştirebilir ve gözden geçirebilirsiniz.

Saygılarımızla, ''

.Paradoks. Admin yaptığı bu açıklama ile alakalı bir durum sanırım ama belirttiğim gibi opera ve opera gx çıkmıyor bu menü ve ingilizce içerik TR forumuna özel burada bir TÜRKÇE açıklaması olması lazım merkez bunu ortak dil olarak ingilizce olarak ayarlamış giriş menüsüne ama içerikleri bizim dilimizde olmadığından neler olduğuna dair bir bilgimiz yok . buradaki MORE OPTIONS dan yeni bir kişilselleştirme kısmı çıkıyor ayarların kişiye özel yapılması için anlaşılır dilde olması gerekir diye düşünüyorum .

AGREE diyip kabul edince klasik ayarlarımı kabul etmiş oluyoruz , 1 defalığa mahsus bir ayarmı sonradan değişme imkanı varmı bu konular hakkında bilgi verilmedi lazım .

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Türkçeleştirilip güncellenmesi yönünde konu açmıştım biraz önce ve ayrıca Chrome'da alt kısım bozuk kaydırma vs yapılamıyor şeklinde de bildirim yaptım. :)

5. smoonrise

smoonrise User

yavaş yavaş telepatik bir iş birliği var aramızda diye düşünmeye başlıyorum , şimdi senin konuya yorum yazıyordum buna dejavu denir :) daha öncede aynısı oldu hadi hayırlısı . konuya bakan mod konuları yine birleştirebilir .

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Belki de :) veya denk geliyoruz. :D Yaşanan sıkıntı çeviri v.s düzelsin de varsın konular birleştirilsin. :D :)

smoonrise bunu beğendi.
  7. smoonrise

smoonrise User

-Konu hakkında açıklama yapacak mod yok mu ?
    -Yeni gizlilik ayarları hakkında ne yapılması lazım hangi seçenekler seçilip oyuna giriş yapılması lazım ?
    -Bu yen gizlilik her girişte mi çıkacak bazı diğer siteler gibi yoksa tek seferlik bir onay mı lazım ?
    -Yeni gizlilik TÜRKÇE olarak forumda yayınlanacak mı bu konuda var mı bir çalışma ve ayrıca açıklaması olacak mı hangi seçenek oyunda ne gibi bir etki ediyor ?

Bu tür sorular için bir açıklama lazım .

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Duyuru yapıldı durum ile alakalı.
    • Hangi ayarları yapacağınız tamamen sizin kararınız. Hangi ayarlarda hangi bilgilerin paylaşılacağı ilgili ayarlarda belirtiliyor.
    • 1 kez ayarlama yaptınız mı veya kabul ettiniz mi tekrar çıkmaz bu ayar. Yine de ana sayfanın alt kısmında özel bir düğmesi olacak değiştirmek için.
    • Şu anlık böyle bir planımız yok. Açıklama yapmaya gerek yok, bu ayarların oyunu oynamanıza hiç bir etkisi yok. Sadece toplanan bilgilerin nasıl işleneceği ile alakalı.

9. smoonrise

smoonrise User

Özellikle bu kısım için bizim dilimizde olması lazım diye yazdım , aramamotoru translate ile bakın işte bizi uğraştırmayın der gibi oldu merkezin bu yaptığı ortak dilde ayarladık
    Geri dönüp değişme imkanı varsa büyük ölçüde sorun olmaz o zaman konu kilitlenebilir .

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Dil seçeneğinin olması için geri bildirimi dün zaten ilettim. Gelecekte umarım bu seçenek eklenir.

_-Thanatos-_ ve smoonrise bunu beğendi.