Girişteki indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve omerbedir tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. omerbedir

omerbedir User

Ben oyuna girerken bana oyun indirim yapıyordu. Son 1 aydır indirim artık yok bunun sebebi nedir?

2. Merhaba modum şuan x3 saatinde anasayfamda bulunan uridum indirimden almaya çalışıyorum 25 dk dır uğraşıyorum halen alamadım Kartlı ödeme ile

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    İndirimden yararlandıysanız yeni indirimin gelmesini beklemeniz gerekmektedir ve indirimler sistem tarafından otomatik olarak atanmaktadır. Eğer ki yararlanmadan göremiyorsanız çerezlerinizi temizleyiniz.
    Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz?

İyi Forumlar

4. Ne yazık ki ödeme işlemi gerçekleşmedi Gerçekten çok can sıkıcı bir durum İsneline herşeyi defalarca doğru bir şekilde olması gerektiği yere yazdım ama işlem bir türlü olmuyor Darkorbit elinin tersiyle parayı çeviriyor :)

Hemen hemen 2 milyon uridium alıcaktım Acaba bir işaretmi? Son zamanlarda oyundan soğudum ve gemimi oynamamaya başladım Uriyi çekersem belki oynarım dedim Uri çekemiyorum

Lanet olsun :mad: x3 bitiyor

Cevaplarınız içinde teşekkür ederim 30 dk boyunca tek kelime etmediniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2015
  5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak üslubunuzu düzeltiniz. İkinci olarak elimizden geldiğince sizlere bir yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kredi kartı alımında hangi aşamada kaldığınızı ayrıntılı bir şekilde yazmamışsınız ayrıca sorun sizin bankanızla da olabilir.

İyi Forumlar

6. Artık önemli değil modum şu saatten sonra nerde hata yaptığımı öğrenme ihtiyacı duymuyorum

7. furkan yüzde kaç indirim var anasayfada

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.