GİST Ücret?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *-=FURKANBEY=-*, Feb 2, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gaming istanbul fuara girişler ücretli. 03 şubat etkinliğiniz olduğunundan biletlerler hafta içi olduğundan biraz daha pahalı satılıyor. Kapıdan ödemelerde 25 tl öderken internet üzerinden yapılan ödemelerde 22 tl ye bilet alabiliyoruz.

Ben kapıdan bilet almayı planlıyorum acaba kapıdaki biletlerin tükenme durumu olabilirmi? Bide kapıda yoğunluk olcağını düşünuyorum. Ümraniyeden gitmeyi planlıyorum acaba 2 saat erken çıkmak yeterlimi yoksa daha erkenmi çıkmalıyım? Son olarakta sizi yoracağım :) anadolu yakasından gidebilmek için en kolay ulaşım şekli hangisi olur söylerseniz memnun olurum. Ben baktım ama bilmediğim daha kolay ulaşım şekli olabilirmi diye düşündüm.