Gizli harita açık mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 8 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hedefim

hedefim User

Selamlar 3 günden beri gizli harita deniyorum . 100 cpu ya yaklaşmak üzereyim . Dün 40 küsür cpu bugün ise 30 küsür cpu denedim üst üste . Dizi film izleye izleye vs. ama artık bıktım gerçekten . Haritanın kapalı olduğundan şüphelenmeye başladım . Harita kapalı mı ?

2. NoName45_

NoName45_ User

Harita açık, yani hala öyle olması lazım :) en son 1 ay önce falan girmiştim, ondan sonra denemedim hiç.

3. hedefim

hedefim User

Valla gına geldi artık sürekli 3-2 geçip cpu basmaktan çıldırıcam kaç gündür oyun oynayamıyorum adam akıllı . Bu kadar zorlanmaz ki arkadaş ya...

4. açık evet test ettim girdim çıktım :)

5. hedefim

hedefim User

Bir ben giremedim zaten şuraya . Ne zaman girdin peki :D

6. 2 gün önce tam umudumu yitirmişken akşam 8 gibi 5 denemede giriş yaptım :)

7. hedefim

hedefim User

Şanslısın valla :)

8. iyi geceler benim 10 bin gg'yi seyretmem gerek görüşürüz xd

9. NoName45_

NoName45_ User

Bende çok sıkılmıştım ya :D Canım sıkıldıkça günde 4-5 cpu yakıyordum daha da uğraşmıyordum ama bir gün tak etti kafama 90 küsür atlayışta girmiştim :)

10. 1 hafta sonra atladığımızı biliyoruz. Kapalı olduğu zamanı ise hiç hatırlamıyorum 8 kişi denediğimiz zamanlarda daha seri atlıyorduk.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gizli haritanın kapanması durumunda Forum Kanalında duyurusu yapılır. Ancak belirtmiş olduğunuz haritanın gizli harita olması sebebi ile girmesi zordur :D . Bu sebepten ötürü kapalı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak açıktır.

İyi Forumlar.