Gizli Harita Açık mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mm2001ddss tarafından 11 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mm2001ddss

mm2001ddss User

Tr 5 de oynuyorum bi defa kapanmıştı diye hatırlıyorum bu harita veya yanlış hatırlıyorum dur emin olmak için sorucam gizli harita açık mı boşuna çabalamim cevap için şimdiden teşekkürler

2. kardeşim gizli harita açık ama girebilene helal olsun. ben bu oyunu 10 senedir oynuyorum hala giremedim. Girenler de bi bug kullanıyor diye düşünüyorum.

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  3. yildizci

yildizci User

bak 2 ssattir deniyorum tesadüf biriyle karşılaştık sürekli atlyırouz diye gruba girdik şans o ya. o atladı ben hala çabalıyorum şuan o gizlide hala ben çabalıyorum

4. kaos*06

kaos*06 User

devlet dairesimi bu açıkmı kapalımı soruyor herkes anlamadım bu haritanın saatimi var arkadaşlar.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Gizli harita açıktır, denemelerinize devam ederek gizli haritaya girebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. herhangi bir haritadan cpu ile atlayabiliyor muyuz? yoksa 4-5teki solucan deliğinden mi atlamamız gerekiyor