Gizli Harita Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diyarbakırlıbela tarafından 25 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba

Gizli harita hala var mı şuanda varsa eskisi gibi mi giriliyor ve girme şansımız nedir

2. 50k siniri var

3. Nasıl yani

4. bilgiğim kadarıyla 100.000 x4 toplama sınırı var sonrası x1 veriyor. atlama konusu şöyle söyleyeyim bulunduğun serverde atlama cpu ya da 4.5 gizli porttan atlayanların arasından her 250. atlayışı yaapan kişi kimse siztem o kişiyi "atabilir". kesinlik yok nasıp yani. şans demiyorum çünkü biz Müslümanlar şansa inanmayız. bizde her şey nasip kısmettir vesselam.

5. Öncelikle yazdığın için teşekkür ederim
    100k - 50k sınır var dediniz bu sınır günlük bir sınır mı yada hesabımda 10 k x4 var ise max 90 k mı toplayabiliyorum anlamına mı geliyor

6. rica ederim
    sınırlamanın hesabınızdaki x4 ile alakası yok lakin sınır günlük mü yoksa her atlayış için mi bunu bilmiyorum.
    bilgisi olan bir arkadaş ya da bir mod cevap verebilir.

7. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

ŠђДđΘω»«ωΛ®®!ΘЯ™ 'ın da dediği gibi serverde Atlama CPU 'su ya da 4-5 haritasındaki solucan deliğinden atlayan her 250. kişi gizli haritaya düşebilir. İçerisinde uber protegitlerin bulunduğu haritada hediye kutuları bulunmakta ve içerisinden ucb-100 elde edebilirsiniz. Haritadaki x4 toplama limiti ise günlük olup bir sonraki gün tekrar giriş sağladığınızda tekrar x4 toplamaya devam edebileceksiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2019
  8. Günlük toplayabileceğiniz x4 50-100 bin arası bir şey bundan sonra kutulardan x1 çıkmaya başlar. Her resetten sonra kutular tekrar sıfırlanır ve limitiniz yeniden başlar.

9. Biraz kaba olacak ama yüzünden yine adilce oyun oynamak isteyen bizlerin önüne bir set daha kurulmuştur.Seprom örneği durumun ikinci halkasıdır.:mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Mart 2019

10. Değer mi dersiniz o kadar cpu ve zaman harcamaya 50-100 k için

11. Oyunda oynamıyorsanız bu sıralar sabah resetinden önce 30-45 dakika önce girip topladıktan sonra resette çıkıp ertesi gün aynı şeyi yapıp yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi oyunu oynuyorsanız bu süre zarfında oyuna giremezsiniz.

12. KATALONYA

KATALONYA User

Zamanında 150-200 milyon beyaz toplayanlar vardı işte onlar hala var :D beyazları da yanlarına kar kaldı. zaten 1-2 yıllık cephanelerini doldurdular haftalık 500-700 k arası beyaz kasan benim gibi emekçilere olan oldu. ne hayallerle deniyorduk ambargo koyanlara ragmen şurasından kaçalımda belki 100-200k toplarız kimse göremeden diye toplayan topladı orada ağzına kadar doldurdu gemisini admin kesti gemisini adam 15dk sonra yine girdi :D adil değil oyun herkes kendi adaletini sağlıyor.

13. Chapman007

Chapman007 User

Ben bu haritaya hiç girmedim fakat şu anda görev var ve anladığım kadarı ile haritada başka oyuncularda oluyor, bir iki sorum olacak size
    -hangi gemiyle girersem hem kutu hem görev yapabilirim?
    -bu haritadaki oyuncular görev yapmamıza izin verir mi?
    şimdiden teşekkürler

14. Kutu için girenler kısa zamanda topluyorlar bu yüzden de sabah resetinden önce giriyorlar genelde. İnsanlar daha çok görev yapmak için giriyor. Anlaşma ihtimaliniz yüksek. Olabildiğince hızlı bir gemi şart genelde sinek ile girirler ama Sayborg, Cerrah, Hekate falan da olur.

15. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

ASİL-DENİZCi arkadaşımızın dediği gibi artık haritaya girenler genelde görev için girdiğinden kimse bir birine karışmıyor, bu nedenle herhangi bir problem yaşayacağınızı sanmıyorum. Gemi konusunda ise biraz farklı bir öneride bulunmak istiyorum ve TARTARUS ile girmenizi öneriyorum. :) Hem var olan 14 lazer slotu ile fazla vuruş imkanı sağlar hem de hızı bakımından önerebilirim.

İyi forumlar.

16. Chapman007

Chapman007 User

Teşekkür ederim

Manitu bunu beğendi.
  17. Tüm cevaplar için teşekkür ediyorum konu kilitlenebilir

Manitu bunu beğendi.
  18. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.