Gizli Harita en kısa sürede ATLAMA YÖNTEMLERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♦A♦S♦S♦A♦S♦İ♦N♦ tarafından 6 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yöntemler Olurmu

1. Olur

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Olmaz,Boşuna Uğraşma

oy sayısı 5
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze iyi oyunlar bildiğimiz üzere büyük bi çoğunluğumuz x1 e atan 150 k lık credilik x1 cpu su kullanara atlamaya çalışıyor ve çoğu oyuncu atlayamıyor ve ben iki yöntem buldum daha kısa olması için acaba olurmu eğer olmicaksa denemeyelim
    1.yöntem
    4-5 te ki radyason atıyor diye duydum eğer atıyorsa allatan girip üstten çıkıyoruz ve ben şöyle bi yöntem buldum alltan giriyoruz bizi haritanın üst tarafına attıyor ve alt tarafa gitmemiz gerekecek onun yerine alt tarafa gitmeden bu sefer yine üst taraftan atlicaz ve bu sefer alt tarafa atacak attıktan sonra alt radyasondan ilerlicez bu eğer olursa söyleyin lütfen ve 2. yöntemim
    2.yöntem
    4-5 haritasına ileri düzey cpu suyla atlayıp önce solucan deliğinden atlayalım ve o zaman kendimizi başka bi haritada bulacağımız kesin ardından hemen sonra x1 cpu sunu kullanırsak bizi x1 e atacak ve bu yaptığımız yöntem 1 diye değilde 2 olarakmı sayılacak 250. sinde de atacak sizce olurmu​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.