Gizli Harita Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BayezidTheThunderBolt tarafından 17 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birçoğumuzun gizli harita hakkında pek bilgisi yok özellikle güncel haliyle ilgili .
    Birkaç sorum olacak önceden bu adamlar girip hangar atıp başka gemi kullanıyorlardı , öyle oyuncular varki x4 beleş gibi davranıyor bunun önüne geçildimi ?
    ek olarak protegit sayısı arttırılmış önceden zorla canlı kalınıyordu ilk atladığın zaman şimdi denemek bile mantıksız gibi geliyor :D Sorumu cevaplarsınız sevinirim
    Herkese iyi forumlar

2. x4 kullanmanın önüne geçildimi derken? bişi anlamadım.Ayrıca hangar bırakma olayı kaldırıldı.Ayrıca akıllı davranırsan içerde patlamassın .

3. olay ne biliyormusun bu oyunda hile kulanan acik kulanan kisiler devamli bizden bir adim onde bak ben yilladir deniyorum olmuyor burdakilerine sorsan sans derler x4 20 30 milyon kasan oldui bann aldilarmi hayir suan burda kural felan yok adam kasaya giren paraya bakiyor gerisi hikaya vay bot kulanmis vay kutu vay low :)) o yuzden oyunda ilerleme yok o yuzden gerileme var ben bile sahsen etglik olsun bir cok sey olsun zevk almiyorum
    adam kamu porgami almis 35 tl :)
    saniye ben yakaliyor ema kamu yapiyorum saniye yakaliyor :)
    parayi cope atsam ilerde alir kulanirim ama burya artik vermem kolay kolay
    oyuncu kayip edecegiz diye hersey goz yumuyorlar 4 yildir burda yazanlar var ama sabir sabir :)

BayezidTheThunderBolt ve GÖLGE bunu beğendi.
  4. Gizliye hangar bırakma bugu hala var. Aynı zamanda low bugu da defalarca kapattık deselerde var.
    İnternetten videoları izlersen içerde nasıl canlı kalacağını görürsün onun taktiği var. Ancak TR3 TR2 TR1 serverlerindeysen boşuna deneme bazı dengesizler haritayı kendisine ait sanıyor klanca giriyor 7-8 kişi resette girip BUGLA gemileri bırakıyorlar gün boyu takılıyorlar gelenleri kesiyorlar zevkine :D

5. cpu ile birde x1 den portoldan girebilirsin girince kenarda hangar bırakırsan bu arada hangar bırakma kalktı yalan buga sokuyorlar adamlar bırakıyorlar bir nevi elletirim göstermem gibi birşey darkorbıtın açıklamaları. mapa 3 saglam adam girdin mi mapta patlamadan satlık 50k uri kasanlar var çogu güçlü hileci giriyorlar mapa zaten hiç çıkmıyorlar ki kapıdan .DDD

Son düzenlenen: 17 Ocak 2018
  6. 250 uber pro kesme gıbı lanet bi gorev var kac haftadır belkı de bunlar
    yuzunden yapamadım, saatlerce ugrasıp gırıyorum zevk ıcın tum klan gelıp kesıyolar sanıyesınde

7. Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim .
    Ben haritaya 1 hafta boyunca yoğun şekilde çalışarak girdim kazıya kazıya anlayacağın , 1 hafta boyunca denedim bir gün 13 saat diğer gün 6 Diğer gün 5 ..... ortalamaya vurursak günde 5.5 saate tekabül ediyor ve tecrübe ettiğim birşey vardı günde 3 vakit yalnızca 3 kişi haritaya girebiliyor bu haritaya girmenin oranı tam olarak %0.01(biraz daha altında) küsür seviyelerinde .
    Yabancı bir serverda oynuyorum ben klanca bunun için çabalıyoruz günlük iki kişi giriyor içeri çeşitli sebeplerden ölüyorlar ayrıda oyunun da haritaya özel uyanık yanları var . denemelerim sırasında şunu deneyimledim , mesela sen portala giderken f5 atmaya basıyorsun bazen gemi öylece gidiyor , ve radyasyona girmeye başlıyor gemi radyasyonda iken geri bağlanmıyor ölünce bağlanabiliyorsun vsvs . harita x4 toplamak çok çok zor benim gemimde protokol 4 tane vardı amacım sadece birkaç m x4 kasıp onla cubi kapı yapıp çıkmakdı ki uridumum 62k idi tam girdigimde 7-8 saat civarı kaldım sanırım, uyuya kalmıstım bi süre sonra . klandan aynı gün giren 2 kişi vardı içeride biri yanıma çekip koruma modülüne almış petini uyandığımda sabah saat 4.30 sıralarıydı başkanda arada gelip protegitleri temizleyip topluyor neyse beni çok sakin biryere atmıştı gizliye ilk atladığımda . Tr de olduğu gibi bu haritayı domine edenler vardı hepsini attık haritadan enselerinden tutup . Tavsiyem şudurki full protokol yoksa hiç girme haritaya girsen bi işe yaramıyor fazla kasamıyorsun . Güncellemeden sonra gördüğüm tek değişiklik ise 349863846836 tane protegit olmasaydı (halen biraz ortalara atsa nasıl hayatta kalırım aklım almıyor ) :D her neyse tr de oynuyorsan kesinlikle haritaya girmeyi deneme :D hem zamanın gider hemde kafayı yersin . Bize hırs yaptıran ise onların haritayı domine etmeleriydi tuttuğumuz gibi attık hepsini haritadan yinede hergün giren adamlar var

8. mapda ortaya atma diye bir şey yok ki ben 4 kere girdim farklı svlerde hep köşeye atıyor lazerin varsa geminde iyise 5 tane çek kes 5 tane çek kes ortaya gidersin ayna yada solace olması gerek .

9. ya yok eskiden protegitlerin oldugu bölgeye atabiliyor idi . Son girişimde köşeye çok yakın bir yere attı :D ben direk haritayı dolanıp 10-15 tane kesiyorum