Gizli harita kapandımı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ELA__________GözLüM tarafından 26 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar son 3 gündür günde 8-10 saat atlamaya çalışıyorum biyandan film izliyorum felan ama kimse atlayamıyor gizliye son güncellemeden sonra atlayabilen varmı son 3-4 gündür ?

2. Merhaba,

Gizli harita aktiftir.
    Şansınıza bağlı bir durumdur. Sizin gibi pek çok oyuncu deniyor, ya onlardan biri girmiştir yada yine şansa bağlı olarak atlama cpu kullanan bir oyuncu haritaya düşmüş olabilir.

Denemekten vazgeçmeyin.:)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2018
  3. modum teşekkürler denemeye devam ama hiç bukadar uzun sürmemişti atlayan arkadaş varsa yazarsa içim rahatlar konu bi süre kitlenmesin lütfen

4. Merhaba,

Rica ederim .
    Tabi ki konunuz açık kalsın arkadaşlarımızdan haritaya giren olursa buraya yazar sizlerinde bilgisi olmuş olur.
    Tekrardan bol şanslar :)

İyi forumlar.

5. Kapanmasına gerek yok ki kardeşim. Böyle düşünceniz hiç olmasın lütfen :) Rahat olun... Atlamayı deneyin...

Kapatmalarına gerek yok çünkü :) Aylarca kapıyı pert ettiler çünkü...

Önce aç ve sınırsız hale getir sonra kapatacak kadar değersiz bir hale düşür...

1 MİLYAR X4 Cephanesi toplayanlar toplasın sonra da dengesizlik oluyor ya diyerek kapıyı bereketsiz hale getir... Tamam eyvallah olur da o zaman önceden aşırı derece x4 cephanesini elde edenlerin cephaneleri silsenize...

Tıpkı seprom bugun da olanlara benziyor bu... Milyonlarca sepromu elde ettiler ama aylar sonra sepromları silindi... O zamana kadar ne kadar baskın yaptıklar ve ne kadar güçlü oldular... Geç ve yanlış zamanda alınan iyi ya da doğru kararlar tam anlamıyla fayda etmez!

6. Modum gizli harita kesin kapandı yada bi sorun var 5. güne girdim 5 sayfa seyir defteri cpu aldım binlerce deneme yaptım ama hala girmedi öğrenme şansınız varmı ? serverde deneyen herkeste şikayetçi giremiyorlar

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gizli haritanın kapanması gibi bir durum yoktur. Denemeye devam edin. En son 5000 atlamada giriş yapabilmişdim gizli haritaya.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.