Gizli harita polemiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nefes° tarafından 7 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nefes°

Nefes° User

Son zamanlarda demek aslında çok yanlış gerçi ama neyse, gizli harita sıkıntısı git gide maalesefki çığırından çıktı adamlar artık içeri g3mi bırakma ve bugun tamamı için paralar teklif ediyor bunkonuda geçmişte çok uzun bir zaman yaşadığımız low haritasına döndü, zaten yapanların ceza alması imkansız o zaman kapatılsın, adam geçen burada forumda yazmış 3000 defadır deniyorum giremedim diye yazık vallahi öylesine yazdım bir şey olmayacağını bile bile, iletiyoruz yazmayın bende neyin ne olduğunu biliyorum ama arkadaş bu kadar madur adamdanda ses çıkmamsı ilginç olmasada ilginç yazıcam.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Anketinizi kapattım konuda ankete ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu konuda biz Türkiye takımı olarak bir çok şikayette bulunduk fakat merkez bu konuda bir şey yapmadan bizim elimizden bir şey gelmez. Para teklif edenler hakkında ekran görüntüsü alıp support'a şikayet edebilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.