Gizli harita problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уuηuѕнαη tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün sınırsız uber görevini yapmak için gizli haritaya girmeye çalıştım. 12.30 civarı başladığım denemeler 21.30a kadar sürdü 2 saat kadar mola verdim sadece ama giremedim. Şansa bağlı olduğu söyleniyor bendekide nasıl bir şanssa daha öncede 1 sefer denemiştim artarda 600 atlama yapıp girememiştim (hani o isteyenin girip çıktığı zamanlar ;)). Bu konuyla alakalı merkez ekibe raporlama yapmanızı istiyorum.Gizli haritaya giriş biraz daha kolaylaştırılsın en azından görevi alınca gibi. Hergün bu kadar saat gizli haritaya girmeye çalısıcaksak vay halimize.

2. Kesinlikle katılıyorum. Bir görev veriliyor, görevi yapmak için kapıya girmek gerekiyor ama ne hikmetse kapıya giremiyoruz.
    Giriş ihtimalleri genişletilmeli.

-- Kapı dediğim gizli harita işte.

уuηuѕнαη bunu beğendi.
  3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gizli haritaya atlama işi tamamen şans işidir, şu an dediğiniz gibi 600 atlama ile giremezken yarın 6 atlamayla da girebilirsiniz bunun bir standardı yok maalesef. Fakat merak etmeyin bu isteğinizi raporlarıma ekleyeceğim.

İyi forumlar.

4. Sayın moderatörüm tamamen sans ısı demıssınız ama ıcerde klan savası bıle yapanlar oldu bu nasıl sansdır :) yıllardır bır sekılde ıcerı ıstedıgı gıbı gırıp cıkan gruplar varken yalnız ve emegıyle bısıler yapmaya calısanlara oluyor olanlar. Gunlerce deneyıp gıremeyen adamları sans tatmın etmıyor :) bu haftakı raporlarınızda one cıkan konu bu olur umarım bır cozum gelmelı artık.

уuηuѕнαη bunu beğendi.
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İnanın sizi çok iyi anlıyorum, hak da veriyorum. Sürekli belirttiğim gibi ben de tıpkı sizler gibi bir oyuncuyum ve bu uber protegit görevim duruyor, defalarca denememe rağmen atlayamadım :) Fakat umudumuzu kaybetmeyip tekrar tekrar denemek dışında elimizden bir şey gelmiyor , açıkçası görevin verdiği ödüle bakarak daha şevkle deneyebilirsiniz ve umarım en kısa zamanda atlarsınız :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.