GİZLİ HARİTA SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SANCAKTAR tarafından 23 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gizli haritaya atlamak için çözüm bulunmalı mı ?

1. Evet

87,0%
  2. Hayır

13,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Selam arkadaşlar benim canımı çok sıkan bir olay var bu gizli harita olayı
    Arkadaşlar ben bunca yıllık oyuncuyum o kadar emek veriyorum para yatırıyorum fakat bu güne kadar gizli haritaya 1 kez bile giremedim artık bu durum gruruma dokunmaya başladı..
    Amacım x4 felan kazmak değil 1 kere 1 dakikalığına da olsa gizli haritayı dolaşmak isterdim..
    Şimdi ben diyorum ki b krnoss kapısı nasıl bir çok kapının açılması ile oluşuyorsa gizli haritaya atlama kapısı olsun ve kapı sonunda ödül olarak gizli haritaya yaratığın olmadığı bir köşeye atsın veya krnoss un sonuna ödül atlama olarak eklensin ..
    Oda olmadı ayda yılda bir de olsa etkinliklere özel görev ödülü olarak verilsin oda olmadı özel bir atlama çupusu ile satılsın alalım..
    Yani her şeye razıyım yeterli sonunda gizli harita olsun..
    Sırf bu olay yüzünden oyundan soğudum ..
    Lütfen bana şans işi demeyin sayın adminler çözüm buldunuz artık ..

1312ACAB1312 bunu beğendi.
  2. Aria

Aria User

Yöntem basit;
    1; Atlama cpu 1 alıp, tartarus gemin varsa, x-2 gidip basıp basıp geçmeye çalışmak. "20-30" cpu başlarabilirsin.
    2; Haritalar arası daima atlama cpu kullanmak, kısaca, haritalarda geçiş yaparken, gelişmiş atlama cpu ile geçebilirsin. "500/1" şans ile başarırsın.
    3; 4-5'ten gidiliyormuş. Atlarken, pek bilgim yok ama, x-5 > 4-5'e j bas dur. :D Bir umut geçer... (Duyum!!)

Sizin geçmeme sebebiniz;
    Üst link verdim, bu işi botlara yaptırıyorlar. Senin kullandığın 3-4 cpu atlaması ile botların kullandığı 300-400 cpu arası fark var.

Not; Ben bile geçemedim, o yüzden vazgeçtim, palla topluyorum. :) x4 ihtiyacını zeta açarak gideriyorum :D En basit o olsa gerek :)))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2018
  3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Forumda link kullanmak yasaktır. Yazınızı düzenledim.

İyi forumlar.

4. bence herkesin kendisine ait bir gizli haritası olmalı ve mesela 500. atlayışta atlayabilmeli ardından gemide sayaç başlamalı mesela 2 saat ardından harita gemiyi x1 haritasına atmalı (yaratıklar erken patlatmazsa tabi) arkadaşın dediği gibi bir kapı (kronos mesela) bitiren verilen cpu ile tabi mutlaka süresi olmalı gizli haritaya girebilmeli tabi başta da dediğim gibi her gizli harita herkesin kendine ait olmalı başkası girememeli

5. Ben bunu anlamıyorum. Adamlar gizlide patlayıp 1 saat geçmeden tekrar gizliye giriyorlar.

Solucan deliği denedim
    x1-x2 denedim
    100 atlama cpu kullandım

Yok geçemiyorum olmuyor saatlerce uğraştım . Millet her dakika giriyor ben giremiyorum. Hiç adil değil. Neye dayanarak oyuncular içeri giriyor. Çok can sıkıcı bir durum!

SANCAKTAR bunu beğendi.
  6. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Aynen haksızlık var ayda yılda 1 kerede olsa giremeyen adama şans tanınmalı !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.