Gizli Harita Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba sayın modlarım.
    Gizli harita ile alakalı bir sorun var sanırım. Dün ilk atlayışta gizli'ye girdim, internet sorunu yüzünden girer girmez oyun dondu ve patladım. Tekrar gireyim dedim, Yine tek atlayışta girdim. x4 leri topladım, patlayarak cıktım. sonra dedimki bu nası şans 2 kere üst üste girdim bi kere daha gireyim dedim. Belki inanmazsınız ama yine ilk atlayışta haritaya girdim fakat zaten x4 leri topladığım için kutulardan sadece lcb 10 mermisi cıktı. patlayıp cıktım. 3 defa üst üste tek atlayışta girmem normal bir şey değil bence. Şimdi ise gece 4 tten beri girmeye çalışıyorum fakat hiç bir şekilde giremiyorum.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gizli haritaya atlama bilindiği üzere şans meselesidir ve şansınız olabildiğince yaver gitmiş gibi görünüyor. Bir problem olduğunu düşünmüyorum fakat yine de durumu gerekli yerlere bildireceğim.

İyi oyunlar.

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Teşekkür ederiim :)

Manitu bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

3. kez ilk atlayışta haritaya girmek mi? (shock)

İyi forumlar.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Bende o yüzden şaşırdım bir sorun var sanıp size yazdım :) tabi 3 kez üst üste girmem pek bişey değiştirmedi çünkü zaten x4 leri topladığım için sadece lcb 10 mermisi verdi :)

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Şansınız daha da bol olsun :)

İyi forumlar

7. 5 cpu ile 100 kere atladım hala giremedim atlamaya devam ediyorum bakalım olacakmı

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

10'larca CPU bitirdiğimi biliyorum atlamaya çalışırken, o yüzden yolun çok daha başındasınız. :) Lütfen sıkılmadan devam edin, emin olun uğraştığınıza değecektir.

İyi forumlar.

9. gizli haritaya girdim sonunda x4 ler her seferinde azalıyor günler sonra girince tekrar 1000 den başlar dimi kutular x4 vermeye

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet sonraki gün girdiğinizde tekrar x4 alabileceksiniz, şimdiden bol şanslar :)

İyi forumlar.

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, iyi oyunlar efenim. .)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.