Gizli harita sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve veysi...gundi tarafından 16 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5 gündür denniyorum ama atamıyor 250 atlama gerçekten çok fazla bu indirilmeli lüften bunun ibir çaresini bulurmuısunuz

2. şans bazen 100. atlamada bile atabiliyo ben 1 defa denemiştim patlamıştım

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bu bir sorun değil sizin şanssızlığınızdan ibaret malesef. Oyun içerisinde denk geldiğim ve deneyimlediğim çok fazla gizli haritaya giren oyuncuyla karşılaşıyorum. Her zaman sizi 250. atlamanızda atacak diye bir kaidede yok denemeye devam edeceksiniz. Gizli harita kisvesi adı altında bulunan bir kapıyada girmek çokta basit olmamalı bence. :p

İyi forumlar.

4. Ökkeş

Ökkeş User

saçma bu kadar basit :d
    darkorbit ten soğuyor insan tafsiyem denemeyin yada bi yolu varsa öyle deneyin :) oyun u birakma sorunu i̇le karşi karşiya kalirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2020
    Tauly__ ve AKINCI_TAHA[İMHA] bunu beğendi.
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajınız tarafımca birleştirilip düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak ve tamamı büyük harften oluşan mesajlar oluşturmak yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.
    Gizli Haritanın önemli bir harita olması ve her oyuncunun da denediğini düşünürsek gayet düzgün çalışan bir sistemdir. Şansınıza bağlı olarak içeriye atlamaktasınız, deneme faktörünüz sizi yanıltmasın. Oyunu bırakıp bırakmamak oyuncunun düşüncesidir.

İyi Forumlar.

6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Eskiden herkes gizli haritaya girmek için cabalardı o yüzden cok kişi girebilirdi. herkes atlayış yaptığı için seni 5-10 hatta 15 nci atlayışta bile atabiliyordu.
    Fakat şimdi serverde gizli harita deneyen kişi sayısı az. yani 250 atlayışı dolduran yok. o yüzden en az 50-60 hatta 100 atlayış yapmanız gerekebiliyor. Şahsen kendim 4 gün önce gizli haritaya 192'nci atlayışta girdim :)

Fakat cok cok cok dikkat edin. yeni bir güncelleme geldi. Gizli harita içerisinde sayfaya F5 atar iseniz, geminiz x1 haritasına hangara aktarılır. bunu yaşadım, ve suporta yazdığımda, içeride gemi bırakmalarına karşı önlem olarak böyle bir şey yaptılar.

Son düzenlenen: 16 May 2020
  7. 4 gündür günde 600 atlama yapıyorum hala giremedim sence daha ne kadar zor olması gerekiyor

AKINCI_TAHA[İMHA] bunu beğendi.
  8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Her sunucuda sizinle beraber deneyen birileri olabilir çünkü sadece size özel bir atlama durumu söz konusu değil malesefki denemekten başka şansınız yok

İyi Forumlar.

9. Bugün forumda 23 dakika içinde atlayan biri vardı. Şans çok önemli

10. Viraaa

Viraaa User

25.05.2020 - 03:15[​IMG]UberProtegit türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]Alınan nesne: Cephane - UCB-100 (350.000)
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]Alınan nesne: Cephane - RSB-75 (75.000)
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]35 Şeref Puanı kazandın
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]6393 TP kazandın
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]Elde edilen başarı: Uber Ölümcül
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]Görevi "Sınırsız Uber" başarıyla tamaladın!
    25.05.2020 - 03:15[​IMG]Galaksi kapıları için ekstra enerji aldın (10.000)

11. FurkanS53

FurkanS53 User

Atlama sayısının düşürülmesi gerekiyor. Artık eskisi gibi ucb de toplanamıyor ki neden hala bu kadar zor

12. nasıl atlıyoruz gizli haritaya tarıf edebilirimisiniz hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz birde görevi varmı bu harıtanın

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu gizli harita ile ilgili detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz. Gizli haritada yapılabilcek görevler:
    22 Seviye görevlerinden;
    Sınırsız Uber
    • 350.000 UCB-100
    • 75.000 RSB-75
    • 10.000 Ekstra Enerji
    Sırasıyla
    • 250 UberProtegit imha et.
    Aradığımız pilot sensin. Kontrol, Uber Protegit'lerin giderek daha sorun çıkaracak sayılara ulaştığını, liderlerinin gücünü gören diğer Protegitlerin de buraya yöneldiğini bildirdi.İnsanlık karşısında zayıf kaldıklarını onlara göster. Büyük bir kısmını ortadan kaldır ve buraya dönerek ödülünü al.
    Sessiz Sabotaj
    • 350.000.000 TP
    • 20.000.000 ŞP
    • 325.000 Uridium
    Sırasıyla
    • 17.500 Saboteur imha et.
    Saboteur'ların sayısı arttıkça, fraksiyonumuza yardım etmek ve insanlığı desteklemek için onları yok etmemiz hayati önem kazandı. Bir sonraki baskın müfrezesinin uzayımıza ne zaman gireceğini asla bilemiyoruz, bu yüzden, onların sayısını azaltmaya yardım edersen, buna değecek ödüller kazanacaksın.
    Görevleridir. Kesmiş olduğunuz bazı Protegitler Sabeteur görevine işlemektedir.
    Evrenin bir köşesine ışınlandığınızda Süpriz olarak gidilebilen özel bir haritadır.Bu haritaya gidebilmek ancak ve ancak Atlama CPU'ları ve 4-5 solucan deliğinden ışınlanma yoluyladır.Şans işidir ve bu haritayı gidebilen çok az üye vardır,yani sürpriz haritasına nadir düşülür. Sistem oyun içinde bir kişinin 250. Atlayışı olarak haritaya atmamaktadır, bütün oyuncular bu atlayış sayısının içine dahildir.

İyi Forumlar.