Gizli Harita Yeni Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEPROMCUBABA2 tarafından 21 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gizli harita eskisi gibi mi olsun .

1. hayır böyle iyi

oy sayısı 77
    33,2%
  2. eskiye geri dönelim

oy sayısı 156
    67,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tryhardD

tryhardD User

Sırf canım sıkıldığı için cevap yazıyorum normalde böyle ağlama diyen tipler genelde kendileri ağlayan kesimdir :) 7 sene oynadım bu oyunu hem de aktif olarak. Ve 1 kere bile giremediğim haritaya insanların normal bir şekilde günlük olarak girip kasıldıklarını söylüyorsun... Kusurabakma, onca sene bu oyunda gördüklerimden sonra ss atsan bile inandıramazsın beni... Ayrıca sözlerim geneldi, alındıysan SENİN SORUNUN!!!
    Ayrıca ben de LOW'da bugsuz tek kasılırken lowu mahvetmişlerdi, senin gibi gidip millete saldırmadım. Senin saldırman da bir şey çözmeyecek. Ondan sana tavsiyem, git yaşına uygun bir şekilde oyununu oyna, çık; millete atar yapma...

2. sende klana gir klanını topla içeriyi tut, senin düşüncene göreo zaman bir klan giripte 4-5i kapatırsa ve kimseye yaratık kestirmezse o zaman o haritada değişiklik yapılacak yada o kişiler banlanıcak adaletsizlik var diyeceksin yok öyle birşey her ne kadar savaş oyunuysa bir o kadarda strateji oyunu, isteyen istediğini yapar hile yapmadığı sürecede...

benim yazdığımı değiştirip kendince cevap vermişsin birde üstüne alınmışsın diyorsun, güzel kafa. senin bu yazdıklarına cevap verme tenezzülünde bile bulunmayacağım**.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Mart 2018
  3. KANUN

KANUN Guest

Sakin olalım. Mesajınız düzeltildi.

4. ne diyon ya sen nerenle okudun yazdığımı 'buglar' dedim seprom bugu misal rsb bugu bunlar çok geç kapatıldığı için olan her zaman dürüst oyunculara oluyor adam hangar koyuyor her neyse bug de haksız kazanç de sonuçta oyuna kötü etki etti yine sen git cubi dön kardeş hade 'lütfen'..

5. mesele de o ki dedigim kişiler bugla içeri giriyolar içeri hangar koyan kişilerdi kaç defa burdan yazıldı içerde hangar birakıyolar diye hangar koymamayı yaptılar sonra resete bekleyip resette gemi bırakmya başladılar onların nickine profillerine kadar şikayet edildi ne yaptılar hiç bişe umursamadılar admın gizlideki adamı kesiyor adam geri atlıyolar açıgını bulmuş hemen geri giriyo yine admın kesiyo adamı bi daha giriyo videosu var tr3 de şubat ayında attı bu videoyu youtube a ve bunlara herhangi bir yaptırım olmadı

6. arkadaşlar tr3 te gerekli banlama yapıldı siz rahat olun, hangar bırakanlar, programla içeri düşenler gerekli cezayı aldılar. caydırıcı mıydı tabi ki değildi ama mesele bu değil ben bug ile içeri düşenleri veya hangar bırakanları savunmuyorum. benim savunduğum hakkıyla binlerce atlama yaparak içeri düşen ve katlayıcısını alıp oyunun vermiş olduğu protokolleri takıp ve argeyi kullanıp 2-3 bin civarı tek kutudan beyaz toplamak. bu kadar basit birşeyi savunuyorum. ama herkes o kadar ters düşünmeye başlamış ki içeri giren herkesi bug la girdi içerde beyaz toplayan herkeside hangar bırakıyor veya bug ile topluyor sanıyorlar. tabi ki sizin serverınızda içeri düştüğünüz halde sizi kesenler olmuştur olacaktır bizde kesildik kesilmedik değil, ama biz gidipte supporta veya foruma konu açıp insanları meşgul edip onları bıktırıp böyle bir karar almaya zorlamadık !

__Z*.E*.B*.A*.N*.İ__ bunu beğendi.
  7. Diyorsun ya LOWu mahvettiler diye susmaya devam ederseniz yönetimde doğru bir karar aldığına kendini inandırır, insanlar tepki gösterirse yanlış bir karar aldığını anlar ve o hatayı en uygun şekile kurtarmanın yollarını arar...

8. Kardesım Elini Koluna Yüreğine sağlık kımse anlamıyor işte...Uzun zamandır diyorumki birisi destek cıksın ya oyunu oynayanlar sımdı bellı oluyor.Kımse orada oyuncu kesmenın yada kesılmenın verdıgı duyguyu bılemez ..Düşünsene içeriye tek atlamada giriyorsun ve 4-5 kişiyi aynı anda kesiyorsun. Abı ne demek ya gızlı ahrıtada 4 kişi üst üste kesmek.Bu bır savas oyunu,oyun içerisinde belli başlı ekipler olacakki oyunun tadı cıksın eger ekip,grup olmazsan bu oyundan tat alamazsın.Senın yazdıklarına harfien katılıyorum....Eline sağlık.

(_тяαкуαℓı_) bunu beğendi.
  9. MUHTEŞEM... Muhteşem bir cevap yazmışsın kardeşim. Durum aynen bu... Diyecek söz yok... Neyin ne olduğunu herkes biliyor...

10. BEYLWE TOPLANIN HEP BERABER GİZLİYE ATLAYIP X1 TOPLAYALIM EJRHFRKGH34E :D

11. tryhardD

tryhardD User

Genel kelimesinin anlamını biliyorsun yani, herkesi dahil eder. Ayrıca yine dediğimi yapıyorsun, çirkinleşiyorsun. Yaptığına değmez, alış bu oyuna artık, kastıklarına da şükret

12. HSWCloud

HSWCloud User

116 oy almış sonuç 0

13. New_York

New_York User

Evet evet sorma... Çok güzel kast ettiğin şey 10 milyon topla sonra ona buna sık... Bunu toplayan zaten oldu... Bu günden sonra toplayı düşürmenin anlamlı olması için o toplayanların topladıklarını azaltmak gerekir.

Kesinlikle katılıyorum, muhteşem bir tespit

14. Başından beri sevmezdim zaten o haritayı. Serverimde bir kaç klan hangarlarını zamanında bırakarak kişi başı 100.000.000 x4 topladı. Oyunda gece gündüz kapı yapsan ulaşacağın rakamları adamlar bir Spearhead ile klanca kimseyi sokmayarak yaptı. Şimdiki daha iyi olmuş hatta bir de saldırıya korumalı bir haritaya dönüşse de insanlar sadece görevini yapıp çıksa.

cestcan ve **darkman4** bunu beğendi.
  15. PUNISSERS

PUNISSERS User

çoğunluk eski haline dönsün yönünde inşallah yöneticiler dikkate alır

16. Oyunda bulunan güzel ve özel bir özelliği kötü niyetli bir şekilde kullananlar yüzünden bizde cezalandırıldık. Bigpoint hangar bırakma falan sorununu çözseydi sadece olay biterdi. Bizi ve oyun zevkini cezalandırdılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.