Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

gizli haritada tüm protegitleri kesen varmı internette bir sürü video var ama hepsinde de daha patlamadan videoyu kapatıyorlar tüm protegitleri kesersek sonradan başka protegitler gelmiyorsa elbette full olan bir gemi onların hepsi kesebilir ancak hepsini kestikten sonra sınırsız ucb-100 toplamak mümkün mü ben bunu merak ediyorum kim onları hepsini keserse x4 ü sınırsız olana kadar toplamaya devam eder şahsen ben 100 milyar x4 toplasam bile bi 200 milyar daha toplamak isterim :D herkesde benim gibi düşünüyorsa bence orada hepsini kessek bile belli bir süre orada kalabilecez yoksa kimse o haritadan çıkmak istemez öyle değil mi

2. PUSAT

PUSAT User

Gizli haritayla ilgili birçok video izledim hatta bir videoda sadece cubikonlar kalmıştı hiç protegit yoktu ve adam tüm avantaj kutuları toplamış bu nasıl oluyor bilmiyorum ama protegitleri kesmek eminim çok çok zordur o haritaya hiç girmediğim için pek birşey bilmiyorum :D Ama girenlerin çoğu 10 15 tane topladıktan sonra patlıyorlar :D

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

işte bende dediğin videoyu gördüm adam tüm protegitleri kesmiş üstüne cübikonları kesip çok rahat x4 topluyor onun yerinde ben olsaydım haritadan 2-3 sene çıkmazdım hergün 4-5 saat girip milyonlarca x4 toplayım oyunu çarpıdan kapatıp çıkardım :D

4. senberk99

senberk99 User

heralde oyundan cikinca o harita kapaniyor hatta kesin ayrica protegitler bitmiyo diye biliyorum

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Süpriz harita hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediğiniz bir fikir varsa bunu "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

yani ne yaparsak yapalım patlıyacaz diye yazıyor ama internette adamın biri tüm protegitleri kesiyor birde başka videoda adamlar 4-5 kişi giriyor gizli haritaya onlarda tüm protegitleri kesiyor modum madem kaçınılmaz olarak patlıyorsak onlar nasıl kesiyor ?

• Bu hariyata düştüğünüz an sürekli olarak Cubikon ve refakatçi gemileri Über Protegitler gelmeye başlar ve kısa sürede patlarsınız.
    • Kamufle olamazsınız,eğer kamufleniz varken bu haritaya düştüyseniz bu haritada kamufleniz açıktır.
    • İnsta kalkan açmanız ve/veya ema bombası atmanız hayatta kalma sürenizi biraz daha uzatacaktır.Ancak kaçınılmaz olarak patlarsınız.

8. ILYRevenge

ILYRevenge User

Kestikden sonra gelmiyor mu daha izlediğin videoda? Bütün haritayı topluyorlar mı? İmkansız o çünkü öldükçe yenisi çıkıyor npclerin :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu haritaya grup olarak girmeniz mümkün değildir.Tek bir kişi şans eseri girmektedir.

İyi forumlar

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum ama internette girdiklerine dair video var adamlar 5 kişi cübileride kesiyordı

11. vurucu

vurucu User

5.3 haritasında palladium toplama bölgesine çok sayıda yaratık gelmekte,bu madeni toplamak zaten sıkıcı ve zaman alıyor birde bu yaratıklarla ugraşıyoruz ,ped topluyor ama yeterli olmuyor ,buna bir çözüm bulursanız sevinirim saygılar....

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bunlar darkorbitin çakma oyunları vs.Böyle bir durum mevcut değildir.

İyi forumlar

13. pokemonTr6

pokemonTr6 User

Eski haritayı bilmiyorum ama yeni güncellemede npc ler bitmiyor yani kestikçe yenisi çıkıyor normal haritadaki gibi. Ayrıca fazla kalamazsın. max24 saat. o da şöyle. oyuna sabah resette girdin diyelim hemen 6.30 da bir atlama yaptın ve ilk anda oraya girdin. Dayansan bile diğer sabah reset gelince bağlantın gider ve tekrar bağlanana kadar patlamış olursun ya da bağlanıp patlasan bile protegitler başına üşüşmüş bi halde tam ölecekken bağlanırsın yani max 1 gün durabilirsin. :D

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.