gizli harita?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [..ALemCi...][AvDa] tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bu oyunu 8 yıldır oynuyorum ama hiç gizli harita? gitmedim ve cok merak ediyorum bu haritaya gitmek için ne gibi sey yapmak lazım...aslında bu oyunu bir muttet oynayan gizli haritaya sisten tarafindan atılsaydı iyi olurdu :)

2.  
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gizli Haritadan ziyade , Sürpriz harita diye bilinmektedir.

İyi Forumlar

4. Saniye farkıyla ben kazandım modum :D

5. arkadaşın biri nasıl olduğunu yazmış eger oyleyse girmenle cıkman bir olur bişe anlamazsın:)

6. Ben bikez buraya dusmustum o zamanlar oyundan pek anlamazdım klanın tssinden bir abi sabahtan beri atlama cpuyla atlıyom dedi abi dedim neden harita var oraya dusmek icin dedi bikez atladım haritaya dustum sonra dedimki abi uber protegitli haritaya dustum dedim her yer kutuydu filan 1 dk sonra klandan attılar buda benden bir anı :)
    Edit yarın cark alıp vegayla bir denesemmi acaba anılarım canlandı :)

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

1 kere denk geldim,5 dk kadar kaldım ve cephane sınırlı olduğu için de birşey toplayamamıştım:) genelde elit oyunculara denk gelen bir harita fazla ümitlenmeyin derim.

8. Bu haritaya 1 kez dustum ve bir flaxlı bigboydum yani bu haritaya oyuna 10 dk once baslamıs kisi bile dusebilir bununda adı şans

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.