gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

merhablar cekilisden gizli haritaya gitme hakki kazandim sorum şu 1 dakika boyunca uber protegitler sıkamayacak mi 2. harita icin ozel bir kod mu yollanacak

2. PARS adminin söylediği:Yayında 1 dakikalık gizli haritaya gireceksiniz.Admin çekicek gizli haritaya ve uber protegitler sıkacak 1 dakikada ne yapabilirsen artık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2015
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuz uygun kısıma taşınmıştır

1. Sorunuza gelecek olursak standart olacaktır. Uber Protegitler normal şekilde ateş edecektir.

2. Sorunuza gelecek olursak , Haritaya gönderme işlemini adminler tarafından yapılacaktır. Zamanı konusunda bilgimiz yok , Muhtemelen sizlere bildirilecektir

Yardımcı olabileceğimiz bir konu ?

İyi Forumlar

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Sana Tavsiyem pet varsa pet ile otomatik toplayıcıya al KAÇ ! gemi ful hız varsa vega yada sinek gemisi yada cerrah falan al normal goli tasarımıyla girme patlarsın hız cok önemli sakın npc kesmeye çalışma diroitler ful kalkan her iki konfiyide tabikide sepromla besle kalkanı falan bunlar çok önemli bir de haritaya girdigin anda bir insta at bu en önemlisi npcler ortada toplandıysa sana sıkamazlar o zaman kaçarsın yavaşlatıcı roket yersen (Uber Protegitler yavaşlatıyor)ema at o zaman içinde haritanın radar bölgesine yakın yerlerde dolaş sakın haritanın ortalarına inip cesaretlik etme :D 500 k hasar yersin :D bunları nereden biliyorsun diye sorarsan Şahsen 10 saniye kalabildim :D goli vardı petle 8 bin x4 kastım. sözümü dinle daha fazla kasabilirsin.

5. ghnengn

ghnengn User

dostum haftaya perşembe günü katlayıcını al full kalkan doldur gemını hız konfısı petıne tak radar ve kurtarma protokollerını sen kaç pet toplasın 5 dk de baya toplarsın

6. WolfWar

WolfWar User

Gizli haritada ne var ?

7. cubi ve uber prolar var 4 gün önce girdim.Atlama kuponu ile 1 kutu 1000 4x laser veriyor...kredili atlama kuponlaıdan al x2 den devamlı ana haritaya atla şansa bağlı olarak gizli haritaya düşebilirsin ben 3 kupon bititrdim 250 de 1 şans ama 250 atlayışta okmaya bilirde gemiye full hız irislere full kalkan Pet kutu toplamaya ayarlı ama o kapıyı kami ile bitirende var.. agais ile bütün proları kesti adam videosun da hiç birşey bırakmadı tamamen bitirdi ilk girdiğinde sakın heyecanlanma ema at ve prolardan uzaklaş devamlı haritayı gez kutu topla

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Bir dakka sakin şimdi ben anlamadım bu haritaya nasıl giricez ? :D :)

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Lütfen konuyu saptırmayınız

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Merhaba ?

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Genel olarak yazdım Siz ve diğer bir kaç arkadaş konuyu saptırıyorsunuz maalesef.

Her şeyi de direk üzerinize almak gibi özel bir yeteneğiniz var.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden , Konu sahibinin geri dönüş yapmadığından ve konu zaman aşımına uğradığından kilitlenmesi uygundur

Sürpriz harita ile ilgili detaylı bilgi Açıklamalar/Sözlük kısmında mevcuttur.

Çekilişi kazananların haritaya yönlendirmesi işlemi adminler tarafından yapılacaktır.

Zaman bilgisi kendilerine verilecektir

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.