Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve vurucu tarafından 9 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

atlanılan cpu sayısı oyuncunun kendisine verilsin

1. evet verilsin

100,0%
  2. hayır verilmesin

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vurucu

vurucu User

gizli harita için birçok kişi atlama gerçekleştiriyor fakat herkes buraya gidemiyor bence bu işte haksızlık yapılıyor .mesala günde 400 defa atladıgım zaman oluyor ama başka birisi benim kadar atlamadan oraya düşebiliyor neden bu sahıs benim hakkıma giriyor , 250 atlamada düşme sansı var oldugunu biliyoruz ama kesin degil . ben başka birini hakkına girmektense yada birinin benim hakkıma girmesini istemiyorum atlama gerekirse 500 atlamada bir şansımız olsun ama sadece bana özel olsun .yani herkesin atladıgı kendi hanesine yazsın . destek bekliyorum saygılar...

2. summer1905

summer1905 User

Bizim gibi bug bilmeyen oyuncular oraya atlayamaz şu an bi duyum aldım gizliye atlamayı çok kolaylaştıran bi bug varmış ama çok gizli saklıyolar bugu umarım ifşa olur yapanlarda ceza alır ama hiç sanmıyorum alacaklarını

vurucu bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

+1 hic gidemiyoz :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.