Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UÇДN_T€NéK€1 tarafından 22 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sistem böyle olmalı mı?

1. Olmalı

oy sayısı 6
    54,5%
  2. Olmamalı

oy sayısı 5
    45,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam kolay gelsin öncelikle bu konunun klasik bi anket gibi kalmasını istemiyorum fikrinizi belirtirseniz ve modlarım isteği iletirse sevinirim ben 1 aydır gizli haritaya girmeye çalışıyorum ara ara ve giremedim amacım sadece görevi yapmak ve sinirlendim bugün 200 kupon harcamama rağmen ve kendi denemelerimle çok yüksek sayıya rağmen atlayamadım tek seferde düşenler var bence bu haksızlık oluyor 260. Atlama yerine herkesin kendi sınırı olmalı örneğin kişi 0-100 arası denemelerinde düşme şansı %20, 100-200 arası denemelerinde %50, 200 ve üzerindeki her atlayış denemelesi için %80 şansı olmalı bu sayede emekler boşa gitmez lütfen katılıp görüş belirtin bence böyle olmalı kolay gelsin

2. oben

oben User

bence olmamalı aksine dahada zorlaştırılmalı..hatta görev değiştirilip kapıyıda kapatmalılar..

3. ___GiRdAp

___GiRdAp User

aynen :D adamlar orda bota bırakıyorlar youtube de bile videosu var hatta TR serverleri bunu yapanlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.