Öneri ??? gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gizli haritaya girmek için daha alternatif yollar olsun mu?

1. evet(olsun)

oy sayısı 5
    55,6%
  2. hayır(olmasın) nedenini açıklayınız lutfen!

oy sayısı 4
    44,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gizli haritaya girmek için daha alternatif yollar olsa iyi olmaz mı ?

Mesela oyun belli hedefler koysa (yaratık kesme , rutbe atlama , uridium çekme vb.)bu hedefleri tamamlayınca gizli haritaya gitmek için hak doğsa(seçenekler değiştirilebilir geliştiricilere kalmış).

Tabi cpu'la atlama seçeneğide olsa

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

bu görevler sadece kazancı gizli harita olursa ben nabiyim görevi zaten 20 kişi aynı anda gizli desene max 20 dk gizlidesin :) x1 ve x2 haritalarını gözle portaldan durmadan kimler atlıyor özellikle hangi klan bunlarla birlikte gizli dene o zaman şansın artar :)
    Edit: he birde bu görevler klanlarda ittifaklar dahil herkes aynı anda yapıp atlarsa vay anam vay :) onuda düşünmek gerekiyor

3. 3 saati geçik deneme rağmen giremiyorum lanet haritaya 3 seneyi aşkındır bu oyunu oynuyorum daha 1 kere giremedim adam globalde yazıyor 2 dkya girıcem dıyor 2 dk sonra gızlıde oluyor adam

4. bende deniyorum ama olmuyor

5. =KaFKeF=

=KaFKeF= User

Hayır dedim. herkes oraya gider 1k ucb-100 veriyor orası ve şansın varsa gidersin dostum. Öyle her ota ağaca gitmek olsa bu oyunda x3 x2 mermilerin değeri olmaz herkes x4 sıkar o yüzden desteksiz. Kusura bakma...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.