Geri bildirim Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Nemo___ tarafından 5 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___Nemo___

___Nemo___ User

gili ahrıtada adam kesmek yasakmı artemıs bıseyler demsıte lınkı atarmısnız dıyelım ekstık supprot a resım atarsa gemı kacgun ceza yıyor bununla ılıglı b ılgı verrımsınız

2. Aria

Aria User

1; Gizli haritada istediğinizi kesersiniz, bunda bir sorun yoktur.
    2; Gizli haritada klanlaşma varsa, ve o klan masus 2 kişi ??? haritasında ve 1 tanesi sizi kesti 1 ay cezası var. (Aynı klandan 2+ kişi ??? haritasındayken)
    3; Her attığınız resim işlemez ama aynı kişiyi 2 defa gizli haritada gördünüz veya gizli haritaya hangar atıyor falan, ama fikriniz yok, resmini çekin support yollayın, gizli haritada hangar değiştiriyor, klanlaşıyor diye, araştırılır ve ceza kesilir.
    4; Bunların hepsi bir cayırma yoksa olmaz, ben chatta küfür eden adama 2 ay ban vermeyin, en azından 10 kişi support atınca, 1 hafta chat ban yedi, yani... adam kayırma mevcut, ??? haritasındakilerin ban yiyeceğini sanmam, adamları support koruyor, TR5 oynayan biriyim ve ??? klanlaşmış... aynı adamlar 7/24 orda.. yani support tanıtık yoksa, 1 ay ceza alır, eğer varsa, adam 1 ay ödül alır :=)

3. gizli haritada kesersiniz sorun vardır kardeşim beni keseni kuzey admin kesti bizzati supportada yazmıstım nere kesiyon yeterki ekran görüntüsü al

4. Aria

Aria User

Dostum cezası yok diyorum, adam oyuncu, oynuyor, girmiş seni kesmiş.

Adamlar günde 1 defa gizliye giriyor, yani hiçbir şey yapamazsın. Kesildiğiniz ile kalırsınız, adamı geldi kesti, ama ceza kesti mi?

%25 şeref düşürme, 15 gün uzaklaştırma falan...:) Bunlar sökmez... Adamlar günde 1 defa düşüyor ???'ya ölsün, ertesi gün tekrar oradadır.

-HATAYLIMETİN- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.