Gizli harita ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___M€LANKOLİÆ___ÆMED tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw şu lanet yere neden atmıyo ??

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Nasıl gidilir?

Oynadığınız sunucuda 4-5 Solucan deliği dahil Atlama CPU larınının her 250 inci kullanılışı hangi oyuncuya denk geliyorsa o oyuncunun Süpriz ??? (Bonus) Haritasına düşme ihtimali doğar.Ancak bu ihtimaldır ve her 250 inci atlayışa denk gelen mutlaka bu haritaya düşecek anlamına gelmemektedir...

Yani, şans işidir efendim.

İyi forumlar.

3. Gizli haritaya girebilmek için sabırlı olmak gerekiyor ben aralıksız 11 saat pc başından hiç kalkmadan deneyip giremedigimi biliyorum ama sabırla denemeye devam edersen atıyor içeri bazen 2000-2500 denemeyi geçmek gerekiyor

4. Bu solucan deliği nerde çok merak ediyorum. Geçenlerde baya aradım olmadı. Eskiden ortada koordinat üstünde olunca atlardık.

5. Merhaba,

Solucan Deliği 4/5 de bulunmaktadır.

En soldaki 1/5 e geçiş sağlayan mars portalının biraz daha sağında 5/1 haritasına geçiş olan bir portal bulunmaktadır.

Bu portalın etrafında haritada maviliğin içinde beyaz bir nokta vardır , onun etrafında atlamayı deneyiniz ve sizi herhangi bir haritaya atacaktır.

İyi forumlar dilerim.

6. Geçen denediğimde denk gelmemişti şimdi oldu. Teşekkürler.

7. adminim canım cıktı arkadaş demiş 11 saat bn 14 saat ayrılmadım dün atmadı bügünde gece 3tenn satt 13.30 kadar denedim atmadı siz olsanız bıkmazmıydınz

8. Merhaba,

@GÖÇEBE Adminimizin dediği gibi bu şans işidir, sizler bu konuda ne kadar sabırlı olursanız sonuca o kadar yaklaşırsınız diye düşünüyorum.

Bıkıp bıkmamada kişiye göre değişir , ben sıkılırdım tahminimce :)

İyi forumlar..

9. o haritaya girmek mi istiyosun kardeşim beni dinle ve gir görevini filan yap sabah saat 7 den itibaren dene ve 7 59 gibi mutlaka atlamayı dene girersin bu şekilde 10 defa girmişligim var bol şans

10. sabah 7 ile 8 arası mı deniyeyim diyon

11. boşa ugraşıyon kardeş hilesini bilen girebiliyor yada özel olarak oraya atılan kişiler sen anca zaman kaybedersin denemelerle

haha yani yazdıgınıza inanmıyorsunuz sizde :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2018
  12. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Arka arkaya mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

13. ELYSIUM

ELYSIUM User

Arkadaşlar inanmak başarmanın yarısıdır :D Oyuna tekrar döneli yaklaşık 20gün oldu ben 3 kere atladım, bunun bir tanesi öylesine denk geldi tamamen şansa, diğer ikisi de diğer günler atlamak istediğim içindi.. Günde 3-4 saat atlama sonucu giriş mümkün, bence. Sabır ve dirayet bu işin sırrı. Ama artık haritanın içeriği değiştiği için girmenin pek bir anlamı yok, görevi bitirebilmek için girebilirsiniz :)

14. Oyunun boş olduğu sabah 6-9 arası kimse oyunda olmayacağı bundan dolayı fazla atlama yapılmayacağı için şansınız daha yüksek olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.