Gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakartal78 tarafından 15 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ??? artık bu haritayı da mı kapatıldı tam 1 sayfa seyir oldu cpu alıp takmam denemelerim ama hala atmadı .Bunun girişi değişti ise söyleyin boşa denemeyelim . Zaten oranın bile tadı kalmadı .Sayenizde sadece oyundan soğuyoruz böyle devam edin başarılar.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Gizli harita kapanmadı şans ile alakalı bir konu bence o iş neden derseniz boş bir zamanımda bende denedim 2-3saat hiç bir sonuç alamadım ondan 1-2 gün sonra haritada geziniyordum hangar değiştirmek için x-1 atladım cpuya bastığım gibi gizliye attı ve tamda ortaya :D
    Şans şans şans derim buna :).

İyi Forumlar.

3. Haklısınız bende aynısı oldu cpu2 ile mi denesem girer yani anlamış değilim hem baktığımda benden başkası da denemiyor ne kadar şanssız biriyim.

Birde şunu sormak isterim 2 aydır 5-1 haritası kapalı yeni görev gelecek bilgisini verdiniz korsan görevi sanırım inşallah o zaman açarsınız haritayı

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Tek satır yazmaya özen gösterelim mesajlarınızı birleştirdim, görevler hakkında şuanlık bizimde bilgimiz yok maalesef, korsan haritasını açmak kapatmak bizlerin görevi değildir bunu çözecek kişiler oyunun yapımcı ekibidir. Ayrıca cpu1-cpu2 farketmiyor cpu2 olsa daha iyi olur çünkü 10 atlayışda bir değişmek yerine 20 atlayışda bi değişeceksiniz zamandan tasarruf :)

İyi Forumlar.

5. Hiç giremedim şu haritaya. Hep içimde kalmıştır :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.