Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralsız tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralsız

kralsız User

Ee adminim siz görev yapmışsınız bizde uğraşıyoruz atlamıyor ne yapmak gerekiyor görev yapacam zaten x4 mü kasacam sankii

adminim yeter artık insanın canını sıkmaya başladı yeter artık allah aşkına şu görevini bi silin ne yaparsan
    görev yapmışsın atlama yok hiçbişey yok ne yapmak istiyorsun ne istiyorsun bizde allah aşkına yeter artıkk

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen yanlış bilgi vermeylim. Her 250. atlamaya denk gelen kişi haritaya girecek diye bir kural yok. 250. atlamaya denk geldiğinizde haritaya girmeniz için bir şansınız doğar. Ama bu kesin olarak haritaya gireceğiniz anlamına gelmez.

Daha önce yazdığım gibi şahsi tecrübemde şans eseri tek atlayışda, bazense 4000'den fazla atlayışda haritaya girdiğim oldu.

Daha önce 2 kez uyarılmanıza rağmen flood yapmaya devam etdiğiniz için gerekli ceza uygulanmıştır.

İyi forumlar.

3. **PÖH**

**PÖH** User

Adminim yardım edin 46 cpu gitti niye siz görev veriyorsunuz bize bizde mecburi görev yapıyor 0/250 uber protegit oldu ne zaman atlıyacak bi bilgin verin sıkıldım artık yaw yeter

4. Merhaba,

Bu konuda bizim elimizden gelen herhangi bir şey yoktur.
    Sürekli denemeye devam ediniz.
    Şansa bağlı bir durumdur, şu cpuda atar desek yanlış olur, aşırı sabır gerektiren bir durumdur.

İyi forumlar..

5. **PÖH**

**PÖH** User

adminim gizli harita kapalı nedir bilmiyorum 46 cpu bitti credi bitecek sonramı atacaksın beni

6. 41krvfb41

41krvfb41 User

boşa ağlayıp durmayın.bizde deneyerek atlatıp bir zaman sonra.benim denediğim gibi sizde deneyeceksiniz.admin napsın omu atıyor sanki? gemileri?

7. Merhaba,

Gizli haritada bir sıkıntı yoktur, giriş sağlanmaktadır.
    Bizim yapabileceğimiz bir şey yoktur hele ki sizleri o haritaya yollamak gibi olaylar tamamen doğruluğu olmayan şeylerdir.
    Bu yüzden denemeye devam ediniz, ümidinizi kesmeyin..

İyi forumlar..

8. Özür dilerim forumda okumuştum aklımda 250. kişi olursa girer diye kalmış. Şimdi tekrar baktım 250. de
    girme ihtimali doğar yazıyor.

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. yaw gizlide 250 kişimi olur herkes oyunu bıraktı bizde zar zor görev yapıyoruz böyle görevmi olur allah aşkına silin bu uber protegit görevide başka bişey yapın cpu 80 tane aldım hala atlama yok siz bizi oyunu oynatmıyorsun maden ne istiyorsun bizde söyleyin

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hepimiz insanız hata yapabiliriz.

İyi forumlar.

11. kralsız

kralsız User

Adminim 350.000 UCB 100 75.000 RSB-75 10.000 GALAKSİ GATES Bu görevi uberprotegit başka farklı görevinizi yapın uberi nerde bulacam size şimdi gizli harita diyorsun deniyorum deniyorum atlama yok bu görevi 1 aydır bitmez farklı görevinizi yapın bi çoğu kişi Sınırsız Uber görevini kimse yapamadı ve gizli atan olmadı yapmayın gözünü seveyim gidin teknik ekiplere sesleyiniz

12. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bizim elimizde olan birşey değil teknik ekip bakıyor ve karar veriyor sizi anlıyorum kolay değil gizli haritaya atlamak ama inanın denemektende başka çareniz yok ben bir hafta denedim atlamak için oraya yılmayın usanmayın pes etmeyin deneyin.

İyi forumlar.

13. kralsız

kralsız User

adminim gizli harita ortada yok x 1 cpu ile bir kaç kez deniyorum atlamıyor sence kandırılmış olabilir atlamıyor işte

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Gizli harita olduğu yerde siz cesur pilotların uzaylıların işgalinden kurtarmasını beklemektedir.

Bazen çok uzun sürsede sabr ederek haritaya giriş yapabileceksinizdir.

İyi forumlar.

15. kralsız

kralsız User

adminim bu sınırsız uber görevi uberprotegit hiçbiryerde yok yok gizli kapısıda yok x 1 cpu 900 kez oldu yeter artık onu yerine başka görevlerini yapın lütfen teknik ekiplere söyle ben 900 kez denedim atmıyorlar siz bize gülüyorsun yeter bu kadar oyunu bırakasım geldi yemin ediyorum yapmayın artık yeter

16. uzayl80

uzayl80 User

yaaa bırakın gizli mizli haritaları ugrasmayın gidin uri flaan kasın napcaksınız gizliyi zaten gircenizin garantisi yok boş boş işler milleti kekliorlar işte :p

17. kralsız

kralsız User

kardeşim görevim var rsb hiç yok eziğim zaten 1000 kere denedim ortada gizli harita yok adminler bize neden cevap vermiyor siz görev yapıyorsun görevde 0/250 oluyor nerde bulacam uberprotegittide

18. Kardeşim adminler ne desin kaç defa yazdı adamlar sistem bu şekilde işliyor diye. Kişiye özel teknik ekibe ya şu oyuncuyu hayrına gizliye atın diyecek halleri yok ya. Bence boşuna uzatıyorsunuz kural herkes için geçerli ve buradaki moderatörlerin yapabileceği hiçbir şey yok. Ha yok bu görev kaldırılsın vs. diyorsan güncelleme ve fikir havuzuna konunu açıp anket eklersin çok destek alırsa modlar konuyu raporlarlar. Almanya'daki yöneticiler de olumlu bulursa zamanı geldiğinde gerekli düzenlemeler yapılır. Ancak şuan kimse sabırlı olun demekten fazlasını yapamaz bunu anlamalısın.

.Paradoks. bunu beğendi.
  19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen sabırlı olun ve dnemeye devam edin. Başka bir şekilde size yardım edemem ve teknik ekibde bu durum için bir şey yapamaz.

Ben şahsen kendi hesabımda 4000'den fazla kez atlama yapıb girdim gizli haritaya. Kurallar her kes için aynıdır, kimseye tolerans yapılmaz.

Size yardımcı olabileceğim başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. kralsız

kralsız User

adminim sabretiyorum bi atlasa bidaha patlasa bidaha denesem ohoo oyun beni delirtecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.