Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralsız tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralsız

kralsız User

adminim ortalarda gizli harita yok kandırılmış yeter bu kadar başka görevlerini yapın gece 12 de başldım saat 04:25 oldu 2.10.2018 vallahi yeter hayatta yoruldum oynamakta sıkılmaya geliyor bu görevini iptal edin uberprotegit nerde bulacam size söyleyin allah aşkına yeter bu kadar

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Gizli haritaya denemelerinizden vaz geçmeyin harita duruyor kaldırılmadı lakin sabırlı olmanız lazım.

İyi forumlar.

3. salamura53

salamura53 User

dene dene bır haftadır denıyorz.baglantı gıdıyor arada bır bı sorun varda atmıyormu yazıyorm supportta cevap vermıyor yeter artık

4. Merhaba,

Daha önceki mesajlarımda diğer oyuncu arkadaşlarımıza yanıtladığım gibi şansa bağlı bir durumdur.
    Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yoktur.
    Support yönelttiğiniz mesajlara yanıt alamadıysanız yoğunluktan dolayıdır, dilerseniz tekrardan iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

5.  
  6. ♣ONUR♣

♣ONUR♣ User

modum arkadaslar haklı isyandalar gercekten atlanmıyor kapıya sabahtan geceye kadar denedim olmadı girilmiyor 1000 atlayıs yaptım hatta küsürüde var.serverlar birleştikten sonra girilmiyor tabi şans işine birşey demiyoruz ama bi anormallik var modum biz onu söylüyoruz

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan durumu üstlerimize iletdik.

Ama unutmayın gizli haritaya atlamak tamamen şans işidir.

Ben 4000 atalamda atladım 1000 nedir ki :D

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 5 Ekim 2018
    ♣ONUR♣ bunu beğendi.
  8. 4000 Atlamada gerçekten çok fazla tebrik ederim ama forumda ki görevlerinizden uzak kalıyorsunuz bu yüzden :D

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Evet çok fazla, ve defalarca böyle oldu :D

Takımdaki görevimi aksatmadığımdan emin olabilirsiniz. ;)

İyi forumlar.

10. 4000 atlama modum gerçekten altın plaketi hak etmiş siniz :D Nasıl dayandınız :D İnat var galiba sizde :D

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sabreden derviş, muradına ermiş.:cool::cool:

İyi forumlar.

12. Ne kadar x4 topladınız modum merak ediyorum da :)

Sizlerin bir çok oyunda özel içerikleriniz var biliyoruz da :) Para değilde oyun içeriği alıyorsunuz. Haftalık 20k RSB gibi örnek olarak verdim.

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sadece 600 k x4 var gemimde, 100k x4 topladım ve patlatdım gemiyi.

İyi forumlar.

14. Bende 900k vardı bitirdim hepsini geride yapmıyorum :D Oyun içeriği olarak size neler veriyorlar efendim 100 adet ema filan haftalık alıyorsundur galiba.

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu bilgi gizlidir, paylaşamam.

İyi forumlar.

16. Anlıyorum. Ama şöyle yapalım isterseniz... :) Ciddi bir şey mi yoksa değersiz mi ?

17. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Buradan biz mod lara özel ve şahsi sorular sormak yasaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.