gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 21jeriko21 tarafından 10 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 21jeriko21

21jeriko21 User

slm sayın admin 2 sorum olacak cvplarsanız sevinirim şimdiden tşk 1 .gizli harita dedikleri yere nasıl veya ne şek,ilde ulaşabilirim 2.kararsız lf4 ve pusat gemi tasarımı nerden bulabilirim (satın alma hariç ) bide ben droitlerin hepsini +seviye 16 yaptım droit seviyeleri de hepsi 6 ful havuc ama gözle görülür bi artış olmadı hasar ve kalkanlarda tşk

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım bu sayede daha fazla üye size yardımcı olabilir.

Gizli harita\ Sürpriz harita\ Cubikion mezarlığı ile ilgili detaylı bilgiyi buradan ulaşabilirsiniz. Gizli haritaya JP-01-CPU, JP02-CPU ile x-1 haritasına veya 4-5 haritasında solucan deliğinden atladığınızda girme şansınız vardır. Sunucudaki her 250. atlamada gizli haritaya girmek için bir şans oluşur. Ama bu her 250. atlamada bir kişinin gizli haritaya gireceği anlamına gelmez.

Gemi tasarımları için size tavsiyem obsidyen ganimet anahtarı birleştirmeniz ve obsidyen ganimet kutusu açmanız olacaktır. Takvimi takip ederek obsidyen kutularının ne zaman geleceğini öğrenebilirsiniz.

Kararsız LF-4 içinse 2 seçeneğiniz var. Bunlardan birisi Kırmızı ganimet kutusu , bir diğeri ise obsidyen kutusu açmak olacaktır. Birleştimek için gereken malzemelerin miktarı bakımından obsidyen birleştirmek dezavantajlı gözüksede uzun vadede sizin sahip olduğunuz tasarımlar yerine 10k uridium kazanma şansına sahip olacaksınız. Kırmızı ganimet kutusu birleştirmek ise kısa zamanda yeterli miktarda kararsız LF-4 kazanmanızı sağlaya bilir.

Drodilerinizi 16 seviyeye geliştirdiğinizde onlara takılı olan lazerlere\jenaratörlere %6 Hasar\%15 Kalkan bonusu vermektedir. Geliştirme işlemi uzun zaman alabileceğinden aradaki artışı fark etmemiş olabilirsiniz. İsterseniz bunu başka bir drodi geliştirmeleri olmayan hesapta deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 21jeriko21

21jeriko21 User

4-5 teki solucan deligi kordinatı varmı ben o kadar aradım bulamadım ayrıca açıklayıcı bilgilendirmeniz için çok tşk iyi çalışmnalar

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rica ederim, görevimiz sizlere yardımcı olmak.

Yanlış hatırlamıyorsam solucan deliği 150-130 kordinatlarında idi. Minimap arkaplanın ayarlardan aktif ederek ,spiral şeklindeki galaksinin merkezini gidin, orası solucan deliğinin bulunduğu yerdir.

İyi forumlar.

5. gizli harita eskisi gibi olmş diyorlar doğrumu

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hayır değişen bir şey yok halen aynı oyun görevlileri hariç yazılanlara inanmayınız.

Keyifli Forumlar.