Destek Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba Arkadaşlar.
    Bugün sabah 8'de 57 tane atlama cpu'su satın aldım. Saat 8'den bu saate kadar hep durmadan x2 den x1'e ışınlandım belki gizli haritaya girerim diye. ama yok hiç bir şekilde giremedim. Tr3 Serverinde adını vermek istemediğim fakat herkesin nefret ettiği ve sevmediği bir klan, toplu bir şekilde tek bir deneme ile gizli haritaya girmiş ve chatt'en millete artistlik yapıyor. İnanmadım. özeldn toplu bir şekilde giremezsiniz 250 atlayışta bir atıyor dedim. bana grup daveti gönderdi. 7 kişi ve hepside gizli haritadaydı. bu sadece grubun bi kısmı. 3 grup şeklinde girdik dedi. Şimdi madem 250 atlayışta bir girebiliyoruz, bu adamlar nasıl oluyorda tek seferde 20 kişi şeklinde girmiş? belirli oyuncular ve klanlar gizli haritaya zamanında girmiş 7-8 milyona yakın x4 kasmış. ve şimdi sıra bize gelince limiti 100.000 x4 olarak düşürülmüş. 100.000 den sonrası lcb-10 olarak veriliyor. youtubede video çeken bi eleman var. Nemesis ile gizli haritaya giriyor. ve nasıl girdiğini anlatırken ben herkez gibi uğraşmıyorum bizim bi taktiğimiz var onunla tek seferde giriyoruz diyor. 2 yıl önce bu oyunu bırakmıştım cok fazla haksızlık yapılıyor diye. bırakmakta haklıymışım. Darkorbit benim için bitmiştir artık.

2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Haritaya giriş için her 250. atlayışta haritaya giriş olacağı kesin değildir.Şansa bağladır.Gizli harita ile ilgili en son düzenlemeler oyuncuların istekleri doğrultusunda gerçekleşmiştir.Eğer oyun açığı veya bug oluştuğunu düşündüğünüz bir durum var ise buradan supporta şikayet kaydı oluşturabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.