gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yargı tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yargı

Yargı User

şu gizli haritaya 250 atlamada bir girişi 150ye falan düşürün ciğerim soldu kaç gündür deniyorum benim yerime hep başkaları giriyo delirecem bıktım artık

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gizli harita girmek tamamen şansa bağladır. Maalesef bu konuda elimizden bir şey gelmez, fakat önceki haftalarda bu konu raporlarımızda yerini almıştı. Ama karar organı merkez ekiptir, bu nedenle bir güncelleme olur yada olmaz diyemiyoruz.

İyi forumlar.

3. Yargı

Yargı User

hala deniyorum sıkıntıdan sigaranın birini söndürüp diğerini yakıyorum şu merkez ekib bişeyler yapsın artık sağlığımdan oldum

4. tr 2 tr3deyım 3 saati gecti denıyom hala, bildiğim kadarıyla adminlerin oraya alma yetkisi var adminler bizi bi oraya atsanız olmaz mı?

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu gizli haritaya girme oranlarının arttırılması isteğini merkeze daha önce ilettik :)
    Karar verme yetkisi merkeze aittir.
    Malesef :) böyle bir yetkimiz yok

İyi forumlar

6. İki gün evvel 80. atlamada girdim kapıya tam ortaya düştüğüm için patladım. Sonra peşine tekrar denedim ve 30 olmadan girdim. Gerçekten şans işi geçen hafta 300 atlamada girememiştim.

7. forum modlarının varmı bilmıyorumda pars admin artemis falan onlar isterse yapabiliyorlar diye biliyorum öyle duydum tabide onlarda işi gücü yok her isteyeni oraya sokacaz diye urasamazlar ama öyle bi kabılıyetleri oldunu duyudm

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu gibi yetkiler sadece admin gemileri için kullanılmaktadır. Bunun dışında hiç bir şekilde müdahele yapılmamaktadır.

İyi forumlar.

9. MRDOCTOR23

MRDOCTOR23 User

Valla ben bu merkez ekibi çok merak ediyorum bunlar kimdir neyin nesidir ne yapıyolar. Oyunda bir dünya problem var söylüyoruz merkez ekip ilgileniyor ilgilencek diye cevap alıyoruz. Ben merkez ekibin varlığından şüphelenmeye başladım artık ya da bu adamlar sabahtan akşama kadar ofiste sohbet muhabbet gır gır yapıyolar. Bigpointin bir dünya oyunu var yarısından fazlasını oynuyorum en çok problem darkorbitte var oyundaki gizli harita gibi saçmalıklardan bahsetmiyorum.

Yargı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.