gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bgtokat60 tarafından 4 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bgtokat60

bgtokat60 User

250 uberprotegit göreini yapmak için 1 kereye mahsus görei açılan arkdaşlara 3 1 de kapı açılsa gizli haritaya atlasak nasıl olur kaç gündür eniyorum giremedim

2. Görevi yaparken içerde patlama ihtimalinde var onun için böyle bir kapı eğer olacaksa kapının süre olması daha güzel olur. Mesela görev alındıktan sonra 1 gün boyunca kapı aktif olacak.

Aslında artık ucb de kasılamıyor, daha kapıya zor girilmesinin anlamı nedir? Hiç bir anlamı kalmadı onun için kapıya girişler kolaylaştırılmalı. 50 atlamada bir olsa güzel olur

3. Atlama olayı başlı başına bir saçmalık, belkide yüzlerce cpu harcamama rağmen o haritaya hiç atlayamadım, o görev bendede duruyor, görevi alınca 1 günlüğüne kapının gelmesi mantıklı olur doğrusu.

4. ben 1 hafta ugrastım sureklı olarak belki 1500 kere atladım oyle girebldim yapıcak bieşy yok tek secenek denemek

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzuna açmış olduğunuz konu anketsiz olduğundan bölüm kurallarına uymamaktadır, bu nedenle konu tarafımca uygun bölüme taşınmıştır. Ayrıca bu konuda daha önce bir çok konu açılmış olup, son açılan konuya buradan ulaşabilir ve destek olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.