Geri bildirim gizli harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rustemakgul tarafından 16 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar,
    sayın artemis 5 gündür gizli haritaya girmek için ugraşıyorum,ama bir türlü atmıyor beni gizliye.
    dün bir arkadaş gızlıye atladı gemisi protegıtlere patladı, daha sonra tekrar denedi benimle beraber 1saat aradan geçmeden tekrar girdi gizliye.
    bu oyundaki şans faktörü ciden çok adaletsizce, şans denilen bu zımbırtı oyuncuların arasında uçurum gibi fark yaratıyor.
    ben bu olaydan şikayetciyim artık sabrım kalmadı. ne demek ya 5 gün deneyen biri ile 1 saat arayla gizilye 2kez girmek, bu şans işi çok adaletsizcedir lütfen bu olaya bir düzen getirin bu şekilde oyun oynanmaz

hala deniyorum ve 1 kez dahi giremedim gizliye. görev yapacam yapamıyorum 5 günümü yedi bu olay ve hala giremedim gizliye.
    daha önce bsgo kodlu hesap açmıştım, x1 harıtasına dönmek için sadece 1 kes cpuya bastım ve hesabı gızlıye atı.ama bu hesabım 5 gündür giremedi gizliye adaletsizce bir oyun var karşımızda.ben ne 1 atlayışta gizliye girmek istiyorum nede 5 günde gizliye girmemek olayını istiyorum. sadece emeklerimiz bu kadar da boşa gitmesinden yakınıyorum şans denilen şeyin artık adaletli olmasını istiyorum. sınırlerim bozuldu hayal kırıklığına uğradım. oyun mu oynuyoruz yoksa dolandırılıyor muyuz ikisini ayırt etmekten zorlanıyorum artık

milet dün gizli haritaya girip birbirini kesiyorlar, sırf savaşmak için girienleri atıyor sistem ama gorev yapacak birisini atmıyor sistem. bu sadece gizliye özgü bir durum değıl, oyundaki bütün şans olayları hepsi aynı fiyaskoyla sonuçlanıyor çoğunlukla adaletsizlikle oyun oynamaya çalışıyoruz. bu durum nereye kadar sürecek ve ne kadar daha katlanacaz bu olaylara, anlam veremıyorum ben

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2019
  2. "sınırlerim bozuldu hayal kırıklığına uğradım." hocam oyun bu bu kadar kafana takma,gizli harita hakkında çok şikayetçiysen biraz bilgi vereyim sana.Bu harita başta bir hata olarak ortaya çıkıyor.Yapımcılar bu haritayı başta silmeyi düşünüyorlar sonra bunu (easter-egg) sürpriz yumurta haline çeviriyorlar.Yani isteseler hiç bu haritayı koymazlardı onun yerine şans ile girilebilen bir yer yapmışlar ki içerde 100k x4 toplama sınırı var.Yani içeri uber görevi için girersin bir tek.O görevin de ödülleri 350k x4 10k GG yani seni 5 gün değil 30 gün de haritaya atmasa niye atmıyor demen mantıklı olmaz.Şans işi demişler ve şansa bağlı atıyor.Şansı 5 gün emekle %100 hale çeviremessin sonuç olarak.Kimse içeriye bir hile hurda tarzı birşey ile de giremediğine göre? Yine de çok rahatsızsan bu durumdan birisi vardı 250.atlayışta kesin içeri girilsin diye konu açmıştı ona destek ver.

3. Bazen çok istemek başarısızlık olarak sonuçlana bilir. Atlam cpusunu neredeyse hiç kullanmam ama 3 -4 AY kadar önce düştüm iyiki önceden görevi almıştım ne olur ne olmaz diye şans işte dedimya gitmişken işimi bitirdim geldim.Hiçte kimseye rastlamdım öğleden sonra gibi.Denemeye devam edin,kötümser düşünmeyin. şansınız bol olsun.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle peş peşe birden fazla mesaj atmak yasaktır, bu nedenle mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Sizin de belirttiğiniz gibi durum tamamen şansa bağlıdır ve bu nedenle 'A kişisi girebildi ama ben giremiyorum' dediğinizde vereceğimiz cevap 'Bir problem olsa A kişisi de giremezdi, lütfen denemeye devam edin şimdiden bol şanslar' demek olur. Lütfen sabırla denemeye devam ediniz, ayrıca konu açmadan önce Güncelleme ve Fikir havuzunda yer alan İndex'i incelemiş olsaydınız bu konuda açılmış 2 farklı konu görebilirdiniz. Buradan ve buradan bahsettiğim konulara bakabilir ve desteğinizi belirtebilirsiniz. Bizler de konular yeterli desteği sağladığında raporlarımızla sizlere destek oluruz. Ama bu haliyle yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

muh722 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.