Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 21 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 gündür 3-5 kişi bir grup 300 er adet denedik oda en az, grupta daha fazla deneyenlerde vardı. Gruptan biri en azından biri girmeliydi onun için gizli harita ile ilgili hata olduğunu düşünüyorum.

Server türkiye 3

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her 250. atlama da 1 kişi gizli haritaya gireceği kesin değildir. Her 250. atlama sahibi bu haritaya giriş için bir şans kazanır. Sizin grubunuzdan olmayan başka biri bu haritaya giriş yapmış olabilir. Bunu bilemeyiz. Bu nedenle bir hata olduğu sonucunuzun yanlışdır.

İyi forumlar.

3. ben 1 hafta denedim girmeyi ama giremedim ve oyunu oynamayı bıraktım ne vıp çektım ne katlayıcı bu hafta kapı da yapmadım.
    sinir hastası oldum bu gizli harita yüzünden. tam bir hafta boyunca gece gündüz atlayış yaptım ama sonuç kocaman bir hiç oldu. yetkililere söylediğin zaman da hatalı sen oluyorsun. öyle olsun bakalım. yılarca emek verdığım oyunu artık bırakıyorum ve açıkçası başka oyun bakyorum. o kadar zamanımızı emeğımızı bu denli katı kural ve çok zorlayıcı şansa bağlanmış bir oyuna, vermeye değmez. daha rahatlatıcı ve adaletli başka oyunlara yöenelecegim

4. Sabah 10 dan akşam 9 a kadar uğraşın ardından haritadayım. 1500 2000 atlama. Toplamda 4500 kadar deneme ile

Görev bitti ucb de topladım ama nedense çıkasım yok. Okadar uğraştan sonra çıkası gelmiyor insanın

5. haklısın milet açıyor atlama programını taki gireen kadar deneme yapıyor girdimiydi de birde uyarı veıyor. yotube de videolarını izledim, tabi kimse durumdan şikayetçi değıl

6. 61k4r4

61k4r4 User

gizli haritayı kiraya verdiler :) onun için atlanmıyo biz 7 kişi 4 saat boyunca denedik yine kimseyi atmadı

7. [​IMG]

Haritayı suistimalin önüne geçilsin ve avantaj kutuları tekrar UCB versin.

Kutular 1000 UCB vermesin 100 adet versin. Bu şekilde suyunu çıkarmalarına engel olunur

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.