Destek Gizli harita

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Σ*X*Σ*Ł*Λ*Ń*Ś**FΛŞØ tarafından 20 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Y a arkdaşlar ben bu gizli haritaya girmeyi deneyecem ama bildiğiniz bi takitk falan var mı credili cpu ile deniyecem
    birde sanırım möalzemler sınırlı çıkıyormuş neler çıkıyor ve ne kadar çıkıyor bi yazar mısınız ? diğer konular bana biraz karmaşık geldi mesela ekstra enerji cidden çıkıyor mu

2. [​IMG]
    Kredilik cpu ile x1den x2 ye gidip sürekli atlayacaksın herhangi bir taktik yok tamamen şansına bağlı biz arkadaşımla şanslıydık o 2 cpuda ben 6. atlayışıta girdim 2 gün önce görev bitirdik ve çıktık 100k beyazdan sonra x1 x2 lazerlerine kadar düşüyor

3. taktik derken girmek için değil içeri girdiğimizde orda haytta kalmak içöin öncedeb spedra falan diyorlardı ama bilmiyorum şimdi nasıl kaçıyorlar içerde
    gg çıktığı doğru mu forumun birinde 10.000 gg almış ve ünvan falan almış onları sormuştum ben ya

4. O dediğin 22 level görevi 250 uber protegit kesiyorsun 350k x4 75k rsb 10k da gg veriyor istediğin gemi ile atla zaten 22 level değilsen 22 olunca görevi yapar çıkarsın

_HACİVAT_, DURMUS1992 ve izzetozy bunu beğendi.
  5. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ederiz.
    En kısa yol olarak kredilik atlama cpu'su ile şirketinizin x-2 haritasına gidip sürekli atlama işlemini tekrarlayabilirsiniz.
    10.000 GG enerjisini 22.seviye'de açılan Sınırsız Uber(250 Uber Protegit imha et) görevini tamamladığınızda kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.