Bug / Oyun hatasi Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xArsimAx tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xArsimAx

xArsimAx User

Sabahtan Beri Aralıksız Deniyorum 982 Oldu Şuan? Nasıl 250. Atlayış Benden Başka Sw da Deneyen Yok 3 Şirketide Bakıyorum... Bu Kadarı Şans Değil Kapalı Mı Bu Harita Ona Göre Boşa Destek Geçiyor Zaman Kaybı Resmen.. 4. Hak Da Gidiyor 1000. Atlayışta....

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gizli haritaya girmeniz tamamen şansınıza bağlıdır. Belirli atlayış sayısına göre atlama ihtimaliniz artmaktadır gibi bir tabir bulunmamaktadır. İyi şanslar.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. xArsimAx

xArsimAx User

Şans Okey? Her 250. Atlayış Diye Bir İbare Var 2 Kere x2 Yap 1 kere Solucan Seri Komboya Bağladım Resmen Sadece Atlama Cpu 1020 Oldu 3 e Böl Ortalama 250 de Solucana Girmiş Oluyor Yani 1.3k Deneme 1 Kere Atmaması Şans Falan Değil. Kapalı İse Giriş Söylensin boşa Zaman Öldürmeyeyim?

4. uninstable

uninstable User

Bütün oyuncuların bu haritayı denediğini yada denemediğini nereden biliyorsunuz ?
    Bunun bilinebilmesi için oyunun veritabanına erişebilmen lazım ki kimlerin denediğini denemediğini göresin.

5. xArsimAx

xArsimAx User

x2 haritalarının portallarına birer gemi ile kontrol etmen yeterli bu haritanın tek seriden girişi budur.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu hakkında detaylı bilgi almak için Buraya bakabilirsiniz.
    Şansını kamufle olarak deneyen oyuncuları da hesaba katmanız lazım :).

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  7. xArsimAx

xArsimAx User

Neyse Sitemimi Boşverin Az Empati Halimi Anlayın Konu Konu Dışına Çıkmadan Kilit Lütfen

Luminous bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.