Gizli Harita;

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 12 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar;
    Bugün gizli haritaya tam 19 cpu ve 197'nci atlayış sonucu girebildim.
    Fakat girdiğimde oyunda cok az bir kasma vardı. gemimi sol köşeye koydum. Ve sayfaya F5 attım. Geri bağlanmam 10 saniye bile sürmedi.
    Ama tekrar bağandığımda gemim 1-1 hangarda duruyordu. Seyire baktım her hangi bir patlamada yok. Nasıl oluyor bu :)

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorununuzla alakalı supporta ticket atmanız gerekmektedir. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Support size daha yardımcı olup açıklayıcı olabilirler.

İyi forumlar.

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Beni tekrar gizli haritaya atma gibi bir durumları yok, ondan eminim. Ama yinede belki bir sorun vardır, Ben yaşadım başkalarındada aynı sorun olmasın diye şimdi yazdım suporta :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Evet öyle bir durum olmaz fakat dediğiniz gibi bir sorun varsa çözülmesi gerekmektedir. Geri bildiriminiz için teşekkürler :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. BlueSparkk

BlueSparkk User

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kilitleyebilirsiniz :)

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

BlueSparkk bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.