Gizli Harita

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jake tarafından 28 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Jake

Jake User

yaklaşık 4 gündür gizli haritayı deniyorum harita mı bozuk yoksa offline mi ?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Harita aktif durumdadır fakat girişi zor olduğundan dolayı ve şansınız yaver gitmediğinden girememişsinizdir. Denemelere devam ederek girebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Jake

Jake User

peki 4 günde hiç mi denk gelmez o şans ? onlarca cpunun içerisinden illaki biri tutar :)

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki aylarca deneyip de girememiş biri olarak o cpulardan hiçbirinin tutmayacağını söyleyebilirim. Bu nedenle yılmadan devam etmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Ben 1 hafta veya daha fazla deneyerek girdim yani her gün 100-150 belki 200 deneme yaparsan illa bir atlaman tutacaktır denemeye devam :p

6. Viraaa

Viraaa User

kardesim ne 4 gunu.1 aydan fazla deneyip girebilmistim 3 ay once felan.hergun 200 atlayis denemesi yapmistim duzenli olarak.sabirsizligini anliyorum ama denemeye devam etmelisin.4 gun felan birsey degil o haritaya girebilmek icin.yilmadan devam et.hergun 200 atlayis dene.illa birgun dusersin.kolay gelsin...