Gizli Harita

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DarkNether.eth tarafından 21 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba.

Gizli harita ile alakalı bir sorun var acaba ?
    4 gündür görevim için haritaya girmeye çalışıyorum. dün akşam 16:00 - 17:00 saatleri arasında uzun uğraşlar sonucu sonunda girmeyi başardım. Hata Hata Hata diye bi yazılar cıktı, bulunduğum haritada ??? yazısı cıktı 1 saniyeleiğine haritaya girdim ve beni tekrar 1-1 haritasına attı. dünden beri tekrar girmeye çalışıyorum fakat hiç bir şekilde giremedim.

2. Hala giremedim...
    Gizli haritada cidden bir sorun var. Haritaya girmiyor girse bile girer girmez X1 haritasına atıyor. ve cevap veren tek bir admin dahi yok. Suporta mail atıyorum giremediğime dair, bana harita hatasını almış olabilirsiniz diyorsunuz.

Son düzenlenen: 21 Kasım 2022
  3. titans___

titans___ User

ben de 2009 dan beri 1 defa girdim ema faln da atsam dondu patladım, sonra denemelerim de hava çıktı , önceden girmek kolay videolar vardı , o ara girsem de keserler di büyük ihtimalle ha sahi aklıma gelmişken her servır için ayrı gizli harita vardır değil mi ?

4. oyunda değildim ben sanırım etkinliğe de alınmadık :) ben 44 yaşındayım yıllarım bu oyunda birdefa kapının yuzuu görmedim :)

titans___ bunu beğendi.
  5. Evet her serverin gizli haritası ayrı.

6. bugün yine gizli haritaya girdim ve beni tekrar X1 haritasına ışınladı. x1 haritasında hareket ettim ve ??? haritasına girip görevimi tamamladım. yani sonuç olarak haritada bir sorun var. Haritaya giriyorsun seni X1'e atıyor sonra tekrar haritaya ışınlıyor.

7. Hocam pek birşey yok artık o haritada. eskiden x4 lazeri kasmak için giriliyordu ama artık onuda vermiyor. Sadece görev içn girdim tek bi kutu dahi toplamadım. orda harcadığım X4, kasacağım X4 mermisinden daha fazlaydı :D

8. ondan şüpem yok :) fakat mesela bende uber pro görevi var bu görev niye var giremedikten sonra hani eskiden heveslenirdik elmalı şeker misalide artık oyuun da tadı tuzu yok millet birbirine basıyo kalayı insan oldugumuzuda unuttuk sanırım :) selamlar...

9. sen yine şanslısın içeriye almışlar adam yerine koyup :) bizde od yok :)

10. girdiğin gibi x1 e atmak işi yoktu 1-2 saat sonra atıyordu belki o haritayla alakalı etkinlik olmasından dolayı sorun olmuş olabilir ama kim inceleyecek kim düzeltecek onlar bakana kadar kendiliğinden iyileşir.

11. şimdi olay şöyle. Gizliye girdim. gizliyi gördüm girer girmez 1-1'e attı bitti.
    Bugünde tekrar gizliye girdim 1-2 saniye durdum tekrar 1-1'e attı. 1-1'de 5-6 saniye sonra tekrar Gizliye attı. sonra görevimi tamamlayıp patlayıp cıktım zaten.

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  12. FUTABE

FUTABE User

2011 yılından beridir bu oyuna neredeyse hergün giriş yaptığım halde bir kere olsun Gizli haritaya düşmek nasip olmadı.Neredeyse 12 yıldır Premium üye olduğum halde.Adamlar yeni çar ile girdik diyorlar bir adaletsizlik yok mu bu işte.

Dontforgetme bunu beğendi.