gizli harita

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -yigit-asli tarafından 7 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. global serverlarda sürekli bir kasma donma birleştirde bozulma gibi sorunlar var acaba bu sorunlar gizli haritaya atlama gibi şeylerede yansımış olabilirmi 2 gündür toplam 11-12 saat civarıdır deniyorum 22 lwl görevlerini yapmak için fakat hiçbir türlü giremiyorum ara ara solucan deliğini deniyorum ondadanda tık yok eğer bu oyunsal sorunlar gizli map gibi yerlerede yansıdıysa bilelimki boşuna vakit harcamayalım.

Marsmeloww2 bunu beğendi.
  2. Eskiden 14. Gün girebilmiştim o görevi yapacagım zaman şimdiden Allah sabır versin

-yigit-asli bunu beğendi.
  3. hala denemeye devam ediyorum hala tık yok :D sinir oldum

4. Ben ümidü kesmiştim sonra bi baktım atmıstı ki yarım saat de sürmedi görv bitsin belli miktar kutu topla kutu derken çöplerde ucb veriyor 0 a düşene kadar zaten görev bitiyor sonra diyorsun ki ben yarım saat için mi ugrastım

5. sabah 10 dan beri uğraşıyorum 2 gündür 15-16 saat oldu ama yeter artık bu görevide ben yapmıyım :D

6. Aethra

Aethra Forum Moderator Team Darkorbit

Merhabalar,
    Gizli Harita şans ve sabır işidir. 4-5 Solucan deliği dahil Atlama CPU larınının her 250 inci kullanılışı hangi oyuncuya denk geliyorsa o oyuncunun Gizli Haritasına düşme ihtimali doğar.

İyi Forumlar.

7. Ümidi kestiğin anda girer

8. :D artık zaman harcamayacağım o süreyi eternal dönsem 500-600k uri yapardım onlarla gg basardım aynı hesap olurdu:D

9. 4-5 haritasında ki solucan deliği nerde ? Hala mevcut mu ?

10. evet mevcut mmo tarafında 5-1 portalının biraz sağ üstünde. oralarda dolaşarak j basarsan atlıyor.

~T~A~R~K~A~N~[ALEM] bunu beğendi.
  11. Teşekkür ederim arkadaşım deneyeyim bakalım şans

Sayfayı Paylaş