Gizli Haritada Adam Kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 20 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    Gizli harıtaya gırdıgımız zaman herhangı bır oyuncuyu içeride ucb100 toplarken, savaşıp kessek bır cezası varmıdır? Zamanında içeri'de oyuncu kestıgımız zaman gızlı harıtadan ADMIN vasıtasıyla cıkarılıyorduk?? Şuanda öyle bir problem varmı ??
    Birde bır gun ıcerısınde sanş eseri 2 kez veyahutta 3 kez ıcerıye dussek herhangı bır ceza alırmıyız?? Zamanında 1 gunde 1den fazla ıcerıye dustugumuz zaman gene ADMIN tarafından cıkarılıyorduk . ?

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Size bu gibi konularda detay veremiyoruz maalesef.

Gerekli incelemeler adminler tarafından yapılmaktadır.

Ve buna göre işlem yapılmaktadır.

İyi forumlar..

3. kardeşim gizli haritada beni kesen bir geminin bilgilerini attım seyir defteri bilgisyle beraber bana adminin cevabı gerekeni yapacakları bu tarz kesimleri o haritada istemediklerini belirttiler hatta o oyuncu gizlide başka kesim yapmışsa ilk aşama 1 hafta ban bile verilecegini yazdı

4. Arsemia

Arsemia User

Haritada illegal bir şekilde hangar bırakmamış gün içinde normal yolla girmişsen haritada resete kadar oyuncu kesebilir beyaz toplayabilir veya haritada kasılabilirsin ceza falan yok ama hangar bırakır bunu yaparsan ceza alabilirsin.

5. HSWCloud

HSWCloud User

niye kesmek istersin ki ..

6. yasin01

yasin01 User

Birden fazla kez girmek mi :D Dayının birisi giriyordu kuzey patlattı onu adam 1 saat sonra yeniden girdi haritaya hala açık var arkadaş.

7. Daha rahat bır sekılde beyaz toplamak ıcın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.