Gizli Haritada Gemi Kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeylanpınaR tarafından 4 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, Oyun kurallarını ihlal eden bir oyuncuyu bildirmeye vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Darkorbit oyunumuzu tüm kullanıcılar için keyifli bir deneyim haline getirmeye gayret ediyoruz ve bu nedenle oyun kurallarımızın ihlalini büyük bir ciddiyetle ele alıyoruz. Oyun kurallarının ihlaliyle ile ilgili tüm şikayetlerle müşteri destek ekibimiz ilgilenmektedir ancak çok fazla şikayet olduğunda bunlardan bazılarıyla ilgilenmemizin biraz daha uzun sürebileceğini anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Şikayetiniz ile ilgili olarak size şahsen geri bildirimde bulunamıyoruz ancak mesajınızın dikkate alınacağından, destek ekibimiz tarafından en kısa sürede incelenerek gereğinin yapılacağından emin olabilirsiniz. Son olarak, bu konuda başka destek talepleri oluşturmamanızı rica eder, bu durumun süreci hızlandırmayıp aksine yavaşladığınızı bildiririz. Gelecekte başka sorularınız olursa bunları istediğiniz zaman yeni bilet oluşturarak bize sorabilirsiniz.Böylece sorunuz ile ilgilenebilir ve en kısa zamanda size dönebiliriz. Bu bilet şimdi kapatıldı. Çok teşekkür eder, oyunda iyi eğlenceler ve başarılar dileriz! Saygılarımla,

sağolun valla yine adamına göre muamele yaptığınız belli oluyor bu yazıyı kopyalamışsiniz her işinize gelene yapıştırıp gonderiyorsunuz siz kendinizi çok mu uyanık insanlar sanıyorsunuz adamları supporta yazıyorum bana her seferinde gelen cevap bu.. nasıl forumdaki adminlerin hiçbir vasfı yoksa artık destek ekibinin de hiçbir vasfı yok o gizli haritaya elbet gireceğim tekrar onların yaptıklarının aynısını yapıp benim gemiye adminler tarafından en ufak bir zararda gerçekten tehdit ediyorum sizi! başınıza gelecekleri siz düşünün forum ve support ekibi... beni burda ister banlayın ister banlamayın hiç umrumda değil adam zahmet edip 2 kelime farklı birşeyler yazmıyor forum adminide gelip diyor supporta yazın bizim yetkimiz yok ee support bir işe yaramıyor ki supporta yazalım ha kuşa ağaca duvara söylemişsin ha supporta yazmışsın vallahi hiçbir fark yok.. aynı ticketten 2 mesaj attım ilk attığıma cevap yok 2 ci attıgım mesaja 2-3 saat sonra cevap geldi neden biri kanıtlı resimli verecek cevapları olmayan bir mesaj forum ekibi gibi geçiştirmeye çalışılıyor 2 ciyede mesajları hazır ya ordan kopyalaya buraya yapıştır nasıl bir mantık bu arkadaş bunca insanın hakkını yiyorsunuz inşallah ilerde çoluğunuzdan çocugunuzdan çıkar bu hakkını yediğiniz insanların ahı diyecek çok lafım var size ben bu kadar yazdım siz fazlasını anlayın bu saatten sonra herkes işine baksın bu zamana kadar hiçbir oyun açığını bugunu botunu hilesini kullanmadım bu saatten sonrada kullanırım artık 2008 den bu yanada emek verdiğim bu oyunuda istediğiniz yere getirdiniz gercekten bravo size tebrikler

2. Aynı bilgiyi bende aldım pek ınandırıcı gelmedı ancak insanın içerisinde gene bir şüphe uyandırıyor.Düşünsene sen 1 hafta ugras ıcerıye gır ıcerıde 15 mılyona yakın beyaz topla(ki anlatılana gore cok rahat toplanıyormus) sonra admının bırı gelsın senın beyazını sılsın Üstelık sılmek ıle kalmasın üstüne üstün ''-'' ye dusursun.. Eger boyle bırsey olacaksa bu harıta neden varkı yanı soncta oraya gırmek bır emek orada gun boyu durmak ap ayrı bır emek 1000'lerce protegıtın ıcerısınde kutu topluyorsun kolay degıl yanı...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.