Gizli Haritada Görevin Bitmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖZGÜRLÜK_YOLUNDA tarafından 19 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gizli haritada uber protegit kestim. saboteurdan saydı ve saboteur görevimi istemediğim bir zamanda bitirdi. uber protegiti nasıl saboteur saydı onu anlamadım bu bir ikincisi oyunda oluşan bu hatadan dolayı oyun benim magduriyetimi nasıl giderecek bilgisi olan var mı.
    Admin senden de yardım bekliyorum

2. can123can

can123can User

uber protekıtı saymıs olabılır
    yınede pek bılmıyorum

3. bu bir hata değil, o haritadaki uber protegitlerden bazıları aslında kamufle olmuş saboteurlardır.O yüzden herhangi birşey yapacaklarını zannettmem.

lllecelll, .Paradoks. ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. düşman bulcu ile onu kontrol etseydin keşke her kuşun eti yenmez deyimi yerinde olur sanırım
    uberprotegit lerden bazıları aslında sabetour

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, konu başlıklarınızı kısa ve öz açmaya lütfen dikkat ediniz.

Cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi ortada bir sorun bulunmamakta, Gizli Haritada ki bazı NPC ler aslında Saboteur , konu ile alakalı iadelik bir durum olacağını sanmıyorum. Ama dilerseniz siz genede Support'a bir danışın..

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. lllecelll

lllecelll User

arkadaşın söylediği gibi kamulu sabolar onlar.