Öneri Gizli Haritada Kalma Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Ɔ│ΛLFΛ│C★ tarafından 21 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gizli Haritada Kalma Süresi Olsun Mu?

1. Kesinlikle Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğimiz Gibi Gizli Haritaya Giriş Bug Değil Taktiktir. Bende Haritaya Birkaç Kez Atlamış Kısa Sürede Patlamış Biriyimdir.
    Bu Taktiği Öğrenenler Birbirlerine Yaymış Artık Gizli Haritalarda KLAN Kesme Videoları Çıkmıştır. Milyonlarca Ucb lazer cephanesi gemilere geçmiştir.
    193 Milyon x4 ü olan gördüm. Bunu Kapı Yaparak Alsa 3216 Kere Gama Kapısı Yapması Gerekir.
    Benim Önerim Haksız Kazancın Önüne Geçilmesi İçin Gizli Haritaya Girildikten Sonra Maximum 60 Dakika Haritada Kalabilelim. Gizli Haritaya Girince Oyun Ekranında Sayaç Çıksın Süre Saysın. 60 Dakikayı Dolduran Oyuncular Kendi Ana Haritasına Gelsin. Böylelikle Suistimalin Önüne Birazda Olsa da Geçilir. Böylelikle Hangar Bırakanlarda Ana Haritaya Gelir.
    Belki Modlar Adminler veya Forum Üyeleri Gelip Hangar Bırakılmıyor Falan Diyebilir Gizli Harita Videolarını Araştırınız
    Konuya Desteklerinizi Bekliyorum. Bir Ayda Proxium Bugcuları Banlamayan Merkeze İletilmesini İstiyorum.

2. süre degilde bahsetigin şeyler çozulse ben geçen duştum koşeye gitim 5dk da bir çıkıp kutu topluyodum . çıkmak zorunda kaldım kuçuk kardeime dedim geln yartıkları kes kesmek diye yartıklrı kovalamış patlamış :)
    gemi sperhad baya karlı

★Ɔ│ΛLFΛ│C★ bunu beğendi.
  3. Hayır Verenler Gizli Haritada Takılanlar :D :D
    Yılmaz bey işte sen o kadar kalıyosun x4 kasıyosun ama başka adamlar saatlerce kapı yapıyo senin 10 dakikada bir kastığını alabilmek için. bu yüzden süre uygulaması gelsin istiyorum. sen orda elektrik kesilene, uykun gelene kadar kalıp 5 dakikada bir 50 k x4 alacaksın. Adamlar 2 Saatte abg bitirip 120 k x4 alacak.

4. haritaya duşmek için 2 hafat ugraştıgımı bilseydin boyle demezdin haritada kamufle gezerken bazı klanlar gördum foto atbilirm istersen onlarada kesildim tekrar girdim dedigin gibi kolay degil girebiliyosan haketmişsindir o kadr x4 u gerçekten zor edigin buglar çozulurse iyi ben 1 yıl oncede deniyodum gizli haritaya duşmeyi .

5. bazi klanar nasil giriyor oraya onu merak ettim ben simdi zaten siralamada oyuncular bakiyorum gunluk 5, sira atliyorlar
    bu oyun artik oynananmaz bosa para veriyoz vallaha aciklar bitmiyorki arkadas adamlar pvp haritalarinda kutu toplayip gemi satiyor catir catir burdaki adminlerde sabir diyor 3 yil gecdi
    low acigi oylesine
    gizli harita oylesine vallaha oynanmaz bide boyle seyleri duyunca tiskindm oyundan iyice

★Ɔ│ΛLFΛ│C★ bunu beğendi.
  6. Konuyu Kilitleyip Arşive Kaldırır mısınız Lütfen.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu kilitlenip arşive kaldırılmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.