gizli haritaya giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yolcular49 tarafından 18 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yolcular49

yolcular49 User

dün 4 5 saat aralıksız. bugün ise saat 12den suan a kadar gizli haritaya girmeye çalısıyorum kaç tane cpu bitti sayamadım ama yok atmadı arkadaş. bu do ekibinde bir tane oyuncuyu düşünen yetkili yokmu? yapma bırak dursun o görev diyebilirsiniz ama gerçekten takıntı oldu ve bu kadar cpu harcadıktan sonra bırakmak hiç kolay olmuyor.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Gizli harita oyunda devamlı olan bir haritadır etkinlik değil, ayrıca yapılan çalışmalar tabikide sizleri düşünerek yapılmaktadır. Gizli haritaya giriş tamamen şans eseridir aynı Zetadan havoc düşmesi gibi , denemeye devam ediniz elbet atacaktır :) (Aldığım bir duyuma göre serverdaki her 250. atlayış başarılı oluyormuş lakin ne kadar doğru bilemiyorum)
    Ayrıca konu başlığınızı daha uygun olarak düzeltiyorum.

İyi forumlar.

3. vDimitri

vDimitri User

yeni başlamışsın yaklaşık 2 aydır her gün düzenli olarak deniyorum hala giremedim