gizli haritaya neden giremiyorum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___siyah___inci___ tarafından 2 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a. ilk kez gizli haritaya girmeyi deniyorum 4 gündür. ve 200den fazla 10luk cpu bitti ama hala atlayamadım. 2-2 haritasına gidip basıyorum ve hep 2 1 e atıyor bir türlü gizliye atlayamadı. acaba bir sorun olabilir mi ?

2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Gizli harita hakkında şuan bir sorun olduğunu düşünmüyoruz.Atlama olarak diyorsanız . Haritaya giriş için her 250. atlayışta haritaya giriş olacağı kesin değildir.Şansa bağladır. Ama eğer fark ettiğiniz bir durum varsa sorun olduğunu düşünüyorsanız buradan support mesaj atabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Her 250. atlayış sadece senin için saymaz diğer oyuncuların atlayışı da dahildir. 250. atlayışı yapan haritaya giriş yapar.

furkan01adana bunu beğendi.
  4. üst üste 20 dk aralıklarla girene şahit oldum, onla pek alakası yok bence. 2000 atlayıştır gidemiyorum.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her 250. atlayışda haritaya biri girecek diye bir kural yoktur, lütfen dikkate edin.

İyi forumlar.

TroublemakeR! bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.