Gizli Konuşmayı kapatma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тüякιşн_¢σмαη∂σ tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalı mu

1. Evet Olmalı

77,8%
  2. Hayır Olmamalı

22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba yine ben :D

Geçenlerde aklıma gelen bir fikri paylaşmak istiyorum

İyi bir geminiz varsa veya Chatten sürekli gizli konuşma ile rahatsız ediliyorsanız bu fikir sizin işinize yarayabilir.Veya kendinize gizliden yazılmasını istemediğiniz zamanlar olabilir bunun için benim aklıma şöyle bir fikir geldi

Chatte bildiğimiz gibi /create /invite gibi komutlar var Bu komutlara bir yenisi eklenip mesela /ChatOff yazınca gizli konuşma özelliği kapatılıp /ChatOn yazınca gizli konuşma özelliği açılabilir

Resimler:

1-)
    2-)

3-)

Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen ankete katılın

2. Engelleme var chatte /ignore oyuncu adı...

3. engellemeler var da gemin iyi ise birsürü mesaj geliyor hangi birini engelleyeceksin ki

4. O zaman iyi bir görsele ihtiyacın var, yarnı yaparım :)

5. ben de yapcaktım da oyuna bağlanamıyorum bağlanıyor ekranı gitmiyor ki chatin S.s sini alayım :D interneten buldum bu ekranıda elimden geldiğince :D bu arada saol :)

6. Prophecy

Prophecy User

bence olmamalı zaten ignore seçeneği var

7. Ama biraz mantıksal olarak düşünün. Çok fazla mesaj alan biri iseniz herkesi tek tek mi engelleyeceksiniz ?

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

oyum olumlu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.