Gizli Map Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 18 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gizli mape girmeyi deniyorum insallah 1-2 haftaya girerim :). Bu haritaya girenlerden birkaç taktik almak istiyorum . sinek ile gircem full lf4 fakat carkim yok kalple gezerim büyük ihtimalle vururken de burgu açarım. Başka onerebileceginiz herhangi bişey varsa paylaşırsanız sevinirim. Bu arada sineğin özel kamuflaji Hala çalışıyor değil mi gizlide?

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ben gizliye geçen hafta perşembe günü girmiştim sinek ile. İlk ve son girişim oldu sanırım :D.
    Size önerebileceğim şey bir konfi hız bir konfi ağır yapmanız. Haritanın bir köşesine geçiyorsunuz ve sinek geminizin kamuflaj özelliğini basıp diğer çapraz köşeye geçmeye çalışıyorsunuz.

Bu sırada Pet, kutuları topluyor. Bu olayı hep gerçekleştirmiştim ve her bu geçişte 10-30k x4 değerleri arasında toplamıştım (katlayıcı ile). Fakat unutmayın kamuflaj özelliğini bastıktan sonra kutu toplamayın yoksa özelliğiniz bozulur :).

İyi Forumlar ve İyi Şanslar !

3. Alfisti35

Alfisti35 User

Çok denedim beceremedim girmeyi. Nasıl girildiği hakkına bilgi verirseniz sevinirim.

4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Yaklaşık olarak 2-3 aydan beri her hafta bir gün belirledim ve o gün 2-3 saat uğraşıyorum. Bazen 5-6 saat uğraştığım ve giremediğim günlerde oldu tabi ki. Bir gün eve yorgun gelmiştim ve yine denemeye başladım fakat çok uykum geldi son atlamayı yapayım uyurum dedim fakat o da ne?
    Beni gizli haritaya attı ve yaklaşık 2 saat boyunca orada kaldım. Fakat çok uykum vardı ve patladım :) Ertesi gün tekrar girmeye çalıştım, ondan bir gün sonra tekrar girmeye çalıştım fakat giremedim.

Yaptığım şey x-1 den x-2 ye atlamak ve ardından cpu kullanmak. Tekrar x-2 ye atlamak ve x-2 den tekrar cpu kullanmak.
    Yani isterseniz x-3 veya x-4ten atlayın fakat x-1 x-2 arasındaki mesafe daha kısa olduğu için ben direk atlıyorum.

Kullandığım Cpu resimde görülen efendim. Dükkan > Ekstralar kısmında bulabilirsiniz. 391cac7746911d81abb593f731b67bc1526025b8.png

İyi Forumlar...

Alfisti35 bunu beğendi.
  5. Cevap veren herkese teşekkür ederim Konu kilitlenebilir.

Fren bunu beğendi.
  6. eger harita doluysa ve rakip bir kisiyse ilk sen gor rakibi.
    eger 1 den fazla ise ve sinek ve ya tortu dgeillerse gozukmemeye bak adamlara topla toplaya bildigin kadar.
    eger yazdigim gemileri varsa bilki afk degillerse en sonunda onlar seni bulurlar :)
    cift yukleme suresi destegi ckeicek kadar uridumun olsun hesabinda,yeteri kadar ema ve instada
    ve eger yeteri kadar sabirsizsan ve haritada kimse yoksa al mizraga 2 koseyi mayinla full yaratik sinrina kadar.biri girerse haritaya mayindan gitsin , diger 2 koseyi kendin giris-cikis yapa biliceyin ekildemayinla , hatta ksoler arasi yolu bile mayinla.bol sans

ROCKONROLLBABY bunu beğendi.
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.