Gizli Oyuncu / Yeni Hile

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentsKiller tarafından 20 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bügün denk geldi generalin biri kristallinlere bota koymuş gemisini ve geminin ismi yok. Üzerine tıklayınca ne davet atılıyor ne klanı var. İsim olması gereken yerde sadece venüs simgesi var. Supporttan oyuncu profilini atamayalım diye yapılmış belliki. Yetkililere iletirseniz sevinirim sevgili modlar.

2. YILDIZ06

YILDIZ06 User

artık nick saklamak :D hilede everest geçildi aya doğru gidiyoruz...

3. Merhaba,

Oyunda bir şekilde böyle kullanıcı adı yani nick yapabiliyorlar bunu bizde anlamış değiliz.
    Sıralamada o oyuncunun profilini bulabilirseniz supporta şikayet ediniz, bende raporlarıma ekleyeceğim.

İyi forumlar dilerim..

4. Geçen gün ben de bir kaç tanesine denk geldim. Durum konu sahibi arkadaşın bahsettiği gibi.

5. nonono20

nonono20 User

Düşman şirketlerin x3 ve x4 mapına gittiğimde, botların üzerine tıklamaya çalıştığımda 1-2 santim sağa sola kayıp yarımşar saniyede görünmez olduklarını da size bildirmek isterim.

İyi forumlar.

6. bazı yazı karakterlerini oyun tanımıyor nick yerinde birşey görünmüyor sadece şirket simgesi görünüyor, başıma geldi suporta yazdım nasıl düzelteceğim diye 2 gün bekleyip başka karakter kullanacaksın dedi, bunu art niyetli kullanıyor botçular, sıralamada da nick görünmüyor ve sıralamada nicki görünmeyen çok gemi var.

Sempatik.57 ve SilentsKiller bunu beğendi.
  7. fair play darkobrit onlar para veriyor birsey olmaz .DDD tr1 tr5 de cok oyle kisiler ama dedim ya :D

8. Arkadaş sıralamada görünmüyorlar diyor. Aranacak birşey yok sanırım..

>>

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahs etdiğiniz oyuncu general rütbesi ile ilk 20'deki bir hesap olacaktır. Sıralamadan nickname'i gözükmeyen kişilerin (gözükmese bile) isminin üzerine tıklayın, ekrana çıkan pencereden avatarına tıklayarak pilot profiline ulaşabilirsiniz. Bu sayede supporta yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Eylül 2018
  10. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Oyun acigi veya hatasi maalesef. Bir sure once bende nickimi degistirmek istedim fakat yazdigim nick yerine bosluk olustu. Supporta yazinca duzeltildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.