Gizli Yaratıklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Gereksizler11 tarafından 21 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu oyundaki Capital I ve Find VII gibi yaratıklar çok saçma değil mi? Artık bu yaratıklar için klanca bekleyenler var, gemisi sağlam olmayan kişiler hiçbir gelir elde edemiyorken full olanlar yeni hesap fulleyebiliyor. Bence artık kaldırılması lazım bunların, sizce de saçma değiller mi? Ben de bu yaratıkları kesen biriyim ve günde 6-7 saat bekliyorum, çoğu savaşmakla geçiyor şanslı olan taraf alıyor. Bazen patlıyorum yaratık çıkıyor falan da ben bu oyunu sadece bu yaratıklar için oynamaya başladım ve böyle olunca da oyunun zevki kalmıyor, bedava uridium kaynağı gibi bir şey bu. Rahat Ocak ayından beri var bu yaratıklar ve artık dengesizleşmeye başladı olaylar, kesinlikle kaldırılması gerekiyor, yenilik yapmayın lütfen gerek yok bu kadarı yeter bize

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2019
  2. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında açılmış olan halihazırdaki konumuza buradan ulaşabilir ve arkadaşlarımızı destekliyebilirsiniz. Aynı fikirde farklı konular oluşmasını önlemek amacıyla konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.