Gizlide lvl sınırı varmı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 16 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Arkadaşlar, gizli harita görevini almak için 22 lvl olmamız gerekiyor. ben daha 18 lvl'ım. görevi almadan sadece ucb toplamak için girebiliyorum dimi haritaya? umarım 1 bucuk saat boşuna uğraşmıyorumdur :)

Son düzenlenen: 16 Aralık 2018
  2. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Level sınırı yok gidebilirsiniz ama bilmediğiniz bir durum olduğunu düşünüyorum. Gizli haritada bir kaç ay önce yapılan değişiklik ile avantaj kutularından çıkan UCB cephaneleri toplandıkça azalıyor. 1000 980 960 940 şeklinde azalıyor ve bitincede kutulardan yalnızca LCB x1 çıkıyor yani uğraştığına değmez. Eski videolardan görüp gitmek istedin galiba :)

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Gizli haritaya giriş için bir level sınırı yok. Haritaya girebilirsiniz.

İyi oyunlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  4. BlueSparkk

BlueSparkk User

Yok hayır haberim var o güncellemeden :) son 6.000 x4'üm kalmış malum bu aralar iş yüzünden paladium toplamaya vaktimde yok kapı yapamıyoruz bende girip orda toplayım birazcık dedim :) toplam 100.000 e kadar toplanılabiliyormuş galiba

5. girmek çok zor, 200'e yakın cpu harcıyosun yine de çıkmayabiliyor.

6. gerçekten girmek bi dert. Hepsini geçtim güçlendirici de bitiyor :eek:

7. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Artık kutulardanda ucb kasılamıyor artık haritaya atlanabilmesi daha kolaylaştırmalı. Haritanın x4 dışında bir artısı yoktu

8. DUMAN.

DUMAN. User

100 bin ucb kasabiliyorsunuz katlayıcınız var ise 200 bin ve level sınırı yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.