Gizliye Girer Girmez Patlamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErdemmKrky tarafından 12 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ErdemmKrky

ErdemmKrky User

Darkorbit tarihimde ilk defa girdim oda 250uber gorevi icin herneyse girer girmez tam ortada spawn ettiginden etrafimda 100lerce protegit vardi full+full gemim pc kendine gelemeden instaya basamadan 2 3 saniyede patladi. Daha once oyle birsey yasayan varmi gercekten merak ediyorum yoksa bana mi ozel bu sanssizlik. Günlerce ugras ve patla tekrar denemem bile.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bizzat ben yaşadım ve tarih 2013 olması gerekiyordu. Birisi haritaya giriyor bütün cubileri açıyor sonra patlıyor. Bir daha ki girenler ortada kalıyor :)

İyi Forumlar.

3. Şans o bazen harita köşelerine atar bazen harita ortasına.

Diyelim 10 kere girdim o haritaya 8 köşelere atmıştır.

Ortaya atınca çok dikkatli olman gerekir.1 tane bile yavaşlatıcı yersen çok zora giriyor.

Ama senin adına kötü olmuş.Eminim tekrar denersin bir süre sonra :)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

ben 2 kez girdim 2snde'de şansa köşeye attı:) büyük ihtimal kasma olayı olmuştur sende emanı instanı slotlara at tuşlar ile sana kolaylık olur, spectrum ile gir seni dayandırır

5. ErdemmKrky

ErdemmKrky User

Pek oyun kasmasi degildi hani kapidan atlarsin 2 saniye falan oyun donar oyleydi. Atladim dört yanimi protegitler sarmis 750k kalkan 480k darbe 2 3 saniyede eridi kimse kurtaramazdi gemiyi ordan emin ol.

lllecelll bunu beğendi.
  6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Ben 1 kere atladım oda ortaya attı. Şans ya :D

7. Bende görev için 1 kere atladım onda hafif ortaya attı ama kurtulmayı başarıp görevimi yapıp çıktım :rolleyes::rolleyes:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.